Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest jakiś sposób by uruchomić crystal launcher 2krotnie? czyli że bym miał 2 razy uruchomiony, i mógł grać na 2kontach jednocześnie, próbowałem jakiś poradnik z yt do diablo 3, ale on tutaj nie działa, Proszę o pomoc.

Za nim ktoś napiszę że bym napisał to na discordzie crystal launcher, to od razu mówię że nie.

Opublikowano

W czymś innym,  po 1 na prywatnym multiplayer gdzie gram tylko ja i on, więc nikt nie ucierpi, tak jak napisałem nie ja, lecz mój kolega, po 2 on ma oryginalną wersje na ps4, a na kompie chce tylko parę rzeczy przetestować, po 3  nie nazwał bym  tego zbytnio piratem, bo to tak samo jak z non steamowym cs 1.6 choć mogę się mylić.

Opublikowano

Chłopie, zastanów się co ty właśnie robisz, chce pomóc koledze, więc piszę tutaj temat, a ty zamiast pomóc, rozgadujesz się o piractwie, i o tym  że nie pomożesz bo pirat, to po co w ogóle piszesz? po 2 ma oryginalną wersje także na pc, więc to że ma pirackiego launchera to nic złego, bo grę kupił, więc nie jest piratem.

Opublikowano (edytowane)

Zależy nam na 2x uruchomionych cl, oczywiście da się bez problemu uruchomić cl i tl, aczkolwiek nam zależy by były uruchomione dwa crystaly.

Edytowane przez Nazwa użytkownika