Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, da się jakoś zrobić by pewna osoba nie widziała mojego awatara na discord? tzn chce zmienić  profilowe ale nie chce by takie osoby go widziały, da się tak zrobić? 

Opublikowano

Jest możliwość, że jeśli nie będziecie mieć wspólnych serwerów i zablokujesz osobę, to nie zobaczy aktualizacji profilu przy konwersacjach. Inny sposób to wykupienie Nitro i ustawienie awatara na serwerach, gdzie nie ma tej osoby, tak, wiem, że to beznadziejne rozwiązanie, ale jakieś jest...

Niemniej jednak warto czekać, aż wypowie się jakiś weteran Discorda 🙂

• pannikodem zmienił(a) tytuł na Ukryty avatar
Opublikowano (edytowane)

@Vosly czekaj, czyli jeżeli wyjdę z wszystkich serwerów, gdzie jest też on, oraz go zablokuje, to po tym, jak zmienie profilowe, to nie będzie widział tego nowego, tylko te stare? (przed

zablokowaniem) 

Edytowane przez Nazwa użytkownika
Opublikowano

Niestety ta 1 sztuczka nie działa, spróbowałem, zablokowałem siebie na 2koncie, i opuściłem na nim wszystkie serwery na których jestem też na 1koncie, no i po tym zmieniłem awatar na 1koncie, wszedłem na 2konto i awatar się zmienił 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 4.02.2022 o 18:57, Vosly napisał:

Niemniej jednak warto czekać, aż wypowie się jakiś weteran Discorda 🙂

Nie da się takiego czegoś zrobić, ostatnim wyjściem będzie poprostu albo zrobienie nowego konta albo kupienie nitro które kosztuje tylko 20zł. (polecam tą drugą opcję.)