Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yitian2[Dedyk][Pl]

InfernoSkull

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

Z tym IS'em przesadzili.

120 zł za hwang porażka ; /

Nie wiem po co zmieniali nazwe serwera z xlast.

sygnatura1g4gw8.jpg

Opublikowano

Omg serwer fajny ale zmieńcie hosting chce zaczynać ściągać(nigdy z tego hosta nie ściągałem) a tam mi wyskakuje limit przekroczony -,-

Opublikowano

Serwer spoko za reklamę masz - tak jak chcesz ^^

Prosiłbym o + ^^

Gram tam i nie wiem czy jeszcze grać czy oddać 130kk jakiemuś kolesiowi ^^

@Edit

Kasę dałem przypadkowej graczce ^^

Itemki również ^^

Pozdrawiam EvilAssassin/Evil1

Opublikowano

1. Ogromny Minus Serwera To To Ze w Item Shopie Jest EQ Mam Na Mysli : Zbroje , Bronie ... Wbija Taki Dzieciak Co Nie Potrafi Grac Kupuje Hwanga i Niebianski ,a Potem Biega Po DT Kozaczy i Buguje Kowala Bo Niewie o Tym Ze Krola Sie Ubija Ostatniego Porazka Jak Chuy.....

2. Niby taki dobry serw i w ogole ,a nawet niepotrafia zrobic clienta pobieralem tego Nowego Clienta 2h pobralem a w nim TP zjebany co teleport gdzies czarne oknno i trzeba wlaczac metina na nowo ,a ponadto nawet niepotrafia zrobic glupich tekstur do tych calych smiesznych Mini-Hwangow...

3. DT- DT powinno byc od min 95lv dlatego ze wbijaja dzieci z 40 - 90lv przychodzi do pietra z krolem ubijaja go 1 tak jak by z niego lecialy Hwangi a leci z niego glupia szkata z ktorej wypada max. bojowy miecz dodam jeszcze ze ostatnio zeby zrobic Stalke z +4 na +5 chodzilem 2 dni bo non stop dzieci IS bugowaly kowala

4. Nieszkoda ci hajsu to mozesz grac ale jak niedasz z Stówe w IS to niepograsz bo dzieci IS cie beda gnebic

Jak Najbardziej Nie Polecam Tego Serwera Wyzej Wymienilem --- Serwera

reklama

Opublikowano

Nie rozumiem po co tu grać dzieci n3o lub normalni gracze wydadzą w tą gre kupę hajsu a on ci wkońcu powie ze server padł zarobił około 2tys zł za dedyka zapłacił i sie zwinie

Opublikowano

Jedyny + ale maluśki tego servera to jest to że dostaje sie 39 Yitanków czy jak to tam ma...ale za te 39 czegoś tam prawie niczego nie idzie kupić

Opublikowano

Normalnym graczom to wystarczy ale taki dzieciom n3o to potrzeba z jakieś 10 tys albo więcej ....

Nie ma Sygnatury :)

Nie zbieram + ani niczego Nie zalezy mi na tym

Jestem tu tylko po to aby pomóc albo uzyskac pomocy !!!

Opublikowano

z tym sie zgodze ze troche te dzieci sa denerwujace na tym serwerze trzeba jakis tydzien chodzic na kowala zeby cos z +4 na +5 ulepszyc ale takto spoko serwer tylko te dzieci Ne0 sa denerwujace

Piona !

Opublikowano

Najbradziej zjebany serwer na jakim miałem okazje urzędować. Wszystkim normalnym user'om, którzy nie chcą się zeszmacić odradzam gre tam.

Specjalne pozdrowienia dla najgorszego HA (patrz. Frost) i jego tak samo jebnietego dzieciaka (patrz. Zonni and PrzYdupas),

Kto pozdrawial? Heh jak kto..... były [sGM]Lechu..H@H@H@H@H@H@[email protected]ł. kto znał, kto wie, ten rozumie..

Ps. Frost Ty pizdo jeszcze mnie nie przeprosiłes za to co zrobiłeś...Ty i tffffuj przYdupas....wiesz ja nadal czekam ale jak wiesz mam cierpliwość.

PozdroO

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najbradziej zjebany serwer na jakim miałem okazje urzędować. Wszystkim normalnym user'om, którzy nie chcą się zeszmacić odradzam gre tam.

Specjalne pozdrowienia dla najgorszego HA (patrz. Frost) i jego tak samo jebnietego dzieciaka (patrz. Zonni and PrzYdupas),

Kto pozdrawial? Heh jak kto..... były [sGM]Lechu..H@H@H@H@H@H@[email protected]ł. kto znał, kto wie, ten rozumie..

Ps. Frost Ty pizdo jeszcze mnie nie przeprosiłes za to co zrobiłeś...Ty i tffffuj przYdupas....wiesz ja nadal czekam ale jak wiesz mam cierpliwość.

PozdroO

ta, słyszałem że Lechu ma 20 + lat a login lechuu92 na to nie wskazuje..

nie ma co grać od nowa.. ranking juz 127 lv, hwanga nie kupisz za yang w sumie..

spongebob1.png

Opublikowano

jak nieumiecie grac to nieczepiajcie sie ze w is jest all ja tam doszedlem do tkz. PRO kupilem hwang za yangi i ksiezycowy za yangi

PZdr. Ingentis Divitae Kylius Ingenti

Jebnij "-" JEzeli zasluzylem a jak niezasluzlem tez walnij "-"

Pam, Pam Ksuje tu, Ksuje tam

Opublikowano

Lelon źle slyszałeś do 20-stki brakuje mi 2 lata:), więc z moim nickiem tutaj wszystko wporządku:)

bartek21-9: Według Ciebie ja lub ktoś tam nie umie grac? Proszę weź mnie nie osłabiaj. Na starym xLasT na bardzo starym xLasT miałem prawie najlepszego chara jakim był SURA BM (KapitanBomba), więc człowieku nie wyjeżdżaj mi tutaj z takimi tekkstami bo naprawdę robi mi się gorąco. AS co do xLasT'a a teraz Yitiana2 to, to co mówię, piszę jest prawdą, jest on najgorszym serwerem Polskim a nie najlepszym. Może był najlepszy ale kiedyś.

Dziękuję.

Pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...