Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Od jakiegoś czasu, a dokładniej od bodajże 6 dni borykam się z problemem w launcherze o nazwie Shiginima.
Samo uruchomienie launchera przebiega w porządku, ale problem pojawia się w momencie wczytywanie tego "menu/profili" czy jak to nazwać. Poniżej w załączniku umieściłem nagranie, które pokazuje ten problem, czekałem nie raz po 2 godziny, a wczytywanie menu nadal było takie same. Na początku myślałem, że wyszła nowa aktualizacja, więc pobrałem najświeższą wersję tego launchera, ale szybko okazało, że się myliłem, więc jeszcze przychodził mi jeden pomysł do głowy, aby sprawdzić łączność internetu i stabilność mojego łącza internetowego była bardzo stabilna, wspomnę że mam jeszcze światłowód. Nie wiem jak to naprawić i prosiłbym o pomoc. Z góry będę bardzo wdzięczny.

Edytowane przez ReSlay
Problem z wczytaniem nagrania
Opublikowano

Jest prosty sposób, aby to naprawić 🙂
Skorzystaj z CrystalLauncher, nie sam fakt, że jest wygodniejszy, to jeszcze działa o wiele sprawniej niż Shiginima.

Opublikowano
2 godziny temu, Vosly napisał:

Jest prosty sposób, aby to naprawić 🙂
Skorzystaj z CrystalLauncher, nie sam fakt, że jest wygodniejszy, to jeszcze działa o wiele sprawniej niż Shiginima.

Korzystałem z tego launchera kiedyś, a dla mnie nie jest wygodny tym bardziej, że często otrzymywałem bany za posiadanie tego launchera na serwerach, gdzie nie było to zakazane. Dlatego wolałbym rozwiązać problem z Shiginima.