Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik Darmowe Grzyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiele osob sie zastanawia jak ludzie na allegro nabijaja grzyby a o to i odpowiedz:

1.Pobieracie na PC emulator androida (Multi-Memu) i instalujecie go.

2.Odpalacie Multi-Memu i wchodzicie w (New mapping) i wybieracie androida 7.1

3.Kiedy android sie pobierze i zainstaluje klikacie w zębatke ustawien ---> Profile ( tam ustawiacie operatora na Deutshland i O2 ( Zapisujecie ustawienia)

4.Odpalacie przyciskiem (Start) androida po uruchomieniu logjecie sie na swoje konto google

5.Po zalogowaniu pobieracie ze sklepu play darmowego VPN i Shakes (tylko shakesa nie odpalajcie wczesniej)

6.Po pobraniu rzeczy z pkt5 odpalacie VPN i wybieracie Niemieckie IP 

7.Jesli juz macie Niemieckie IP wchodzicie w Shakesa i logujecie sie na swoje konto.

8.Wchodzicie w Grzybiarz-Oferty (Darmowe te co na androida)

9.Wybieracie oferte Tik-Tok (17 lub 19 grzybow daje) 

10.Pobieracie Tik-Toka i go uruchamiacie (po pobraniu i uruchomieniu musicie poczekac chwile az aplikacja pobierze jakies tam swoje dodatkowe pliki

11.Dostajecie grzybki na konto 🙂

12.Po otrzymaniu Grzybków na konto zamykacie Memu i usuwacie profil androida i tworzycie nowy i tak w kolko .

Mam nadzieje ze pomoglem. Dajcie znać czy działa.

Edytowane przez kieszek11
Opublikowano (edytowane)

Najpierw pomyślałem, że Allegro zaczęło rozdawać grzyby zamiast złotych monet. A poradnik wygląda super, dzięki, że ci się chciało, może się przydać.

Edytowane przez monsune
Opublikowano

Przetestuje w weekend i dam znać 😝🤑 Jeżeli tak, to mamy super pomysł na grzybki 😄

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 18.12.2021 o 14:11, kieszek11 napisał:

Czekam na wypowiedzi i opinie czy dany sposób działa 🙂

Już nie działa, trzeba go lekko zmodyfikować

Opublikowano

siemano mam pytanie robie wszystko tak jak tu podane ale z angielskim vpn-em i mam pytanie czemu nie za każde odbieranie dostaje grzybki? trzeba mieć włączonego jednocześnie shakesa i tiktoka?

Opublikowano (edytowane)

na niedziałającym obecnie forum sf było napisane, że za takie zmienianie IP (kraju) dla lepszych ofert u grzybiarza jest przewidziany ban konta. tak tylko piszę, by nie było później zaskoczenia, jak ktoś go otrzyma za wypełnianie tych ofert w podany wyżej sposób w ilościach hurtowych (zauważalnych) 😉

Edytowane przez vance14
Opublikowano (edytowane)

a ze tak wtrace, mam problem z tym MEMU, mianowiscie strasznie muli i nie idzie z nim nic zrobic, jakies konkretne ustawienia graficzne trzeba tam zrobic czy co? a na germany jak wchodze na tym vpn to mam po 200 pingu minimum

Edit: juz ogarnalem te pingi, problem byl w VT.

Sposob dziala legancko tego. +1

Edit 2 : zrobilem 1 oferte tiktoka po czym zresetowalem memu, zalozylem nowy profil , wszystko od poczatku a oferta znikla.. 😕 

Edytowane przez Gleszczu
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oferty nie są dostępne 24h na dobę. Pojawiają się i znikają zależnie od regionu. Trzeba szukać lub czekać 😇

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Próbował ktoś ostatnio tego sposobu? Ja mam małe problemy może przez słaby VPN ma ktoś jakiś do polecenia? Jakiekolwiek oferty dostaje tylko na android 7.1(64bit) ale próbując oferty gier emulator nie wyrabia i gra nawet nie chce się włączyć ;/

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, dlaczego wyskakuje mi tylko kilka ofert? Nie ma żadnych z tik toka ani Amazon foto jak spróbowałem odpalić bez vpna miałem wszystkie oferty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby komuś nie działało to głównie przez VPN polecam nie pobierać w sklepie Play tylko kupić normalnego vpna albo znaleźć jakiegoś darmowego 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Oferta tiktok na memu ma błąd na razie nie działa. Więc może ma ktoś jakąś ciekawą ofertę na jakimkolwiek regionie świata? 

Ja jedyne co znalazłem to na Kanadzie ofertę z instalacją aplikacji ale daje tylko 4 grzyby.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7