Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Po długich obliczeniach, namysłach i debatach z partnerką, doszliśmy (ja) do wniosku że czas stworzyć coś własnego, stąd inicjatywa stworzenia  serwera, który zmiażdży konkurencję.

Jeżeli w coś celować, mierzyć wysoko, stąd pomysł aby przebić resztę - nie uda się? - przynajmniej próbowałem, chociaż takiego punktu na naszej liście nie posiadamy. 

Co do serwera

Każda funkcja została rozpisana, przemyślana i zbalansowana tak, aby wszyscy z gry byli zadowoleni. Większość rzeczy mamy zamiar zrobić po swojemu, zero tandetnych kopii czy stawiania 50-tego serwera na czystych plikach z dodatkiem Google.

Tworzymy go dla graczy, od graczy. 

Staramy się znaleźć osoby które wniosą coś do zespołu, nie są nastawiony czysto na zyski a współpraca będzie przebiegać w czysto przyjaznej atmosferze. Oczywiście, wynagrodzenia są przewidywane, nikt nie pracuje za darmo. (kwestia dogadania) 

Aktualnie poszukujemy osób na stanowiska

Technik - tutaj sprawa się komplikuje. Każdy chciałby mieć jak najlepszego technika na serwerze, to zrozumiałe, lecz nie my. Szukamy osoby która wciąż się w tym celu edukuje, potrafi działać samodzielnie i nie podda się po 5min błędu.

Pomocnik Technika - widomo, dwa zawsze lepiej niż jeden, zwłaszcza przy tysiącach linijkach kodu dodatkowa para oczu i sprawny mózg się przyda. 

Do czasu postawienia działajacej bety z podstawowymi funkcjami, potrzebni są tylko technicy.

Po doszlifowaniu serwera z błędów, poszukiwani będą :

QuestMaker

MapMaker

Grafik

Www/forum programist

5 GM do gry. 

3 GM na forum. 

Social Media person

Wszystkich zainteresowanych proszę o krótką informację o sobie i zasób doświadczenia, pozwalam sobie napisać do wybranych osób. 

Że swojej strony mogę zagwarantować, że plan to nie pusty serwer po miesiącu po zebraniu kasy z isu. Serwer będzie stał, chociażbym miał sprzedać żonę do cyganów i jeść pasztet resztę życia. Nie mam zamiaru zrobić kolejnej fuszerki pod hajs, bo to akurat jest mi zbędne. 

Zapraszam wszystkich do konwersacji, każda informacja, porada czy nawet zastrzeżenie jest na wagę złota. 

Dedyk/medium-4fun / 5-10 masywnych dungeonow / dzienne / tygodniowe bossy / codziennie nagrody za logowanie / dzienne misję / dużo, dużo więcej. 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Ogłoszenie już pewnie nie aktualne, próbowałem się dobić tydzień temu aby dowiedzieć się więcej no i niestety zero odpowiedzi. 

Edytowane przez AceGraphic

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

• 4 lata później...
Opublikowano

Zgodnie z Regulaminem Działu Metin2 - Współpraca

Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

• Yoshe92 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...