Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak To Jest Z Tymi Banami Na Plu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się jak to jest z tymi banami na Plu. Dostałem bana za wulgaryzmy na 2 tygodnie i ciekawi mnie jedna rzecz np jeśli teraz dostałbym bana za coś innego to będzie mój 2 ban a za 3 już ban stały? czy to inaczej działa np dostane 2 razy bana za wulgaryzmy to jeśli dostane 3 bana za coś innego to już stały ban?

Proszę o odpowiedz :)

Pozdrawiam

zimny_lech.jpg
Opublikowano

Nie. Np wyzywasz kogos za 2 razem dostajesz na 2 tyg. a po 2 tyg np zrobisz cos innego niz to co zrobiles ale to cos jest karalne za 1 razem np tez na 1 tydzien to dostajesz na 1 tydzien.

Opublikowano

Na forum .pl jest tabela kar, tam sprawdź a nie śmiecisz.

co do topicu,

obojętnie za co bany, jeden może być za bluzgi, drugi za coś, a trzeci obojętnie jaki i jest perm.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Za obraze gracza raczej na stałe się nie dostanie. Co najwyżej za obraze Administratora Gry. Jeżeli np. używasz wulgaryzmów po raz pierwszy, dostajesz go na 1 dzien, potem jeżeli używasz po tyum 1 dniu na 2 tygodnie, jeżeli po 2 tygodniach znów przeklinasz, dostaniesz 1 miesiac, potem na 3 miesiące ... Bana na stałe się nigdy nei dostaje! ;] Co najwyżej na 24 lata. Ale Za wulgi raczej na 24 lata nie dostaniesz! ;]

Opublikowano

,,Projektant '' dobrze napisał tabela kar jest na Metin2.Forum.pl tam będziesz wiedział lepiej.

Będziesz miał pewność jak zobaczysz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli pomogłem lub odpowiedziałem dobrze <Daj +>.