Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zapraszam wszystkich na serwer AXYL Gothic 2 MMORPG.

Jest to nowy serwer online w świecie Gothica.

Mechanika gry została zachowana w 💯

Zmierz się w walce z innymi graczami na wielu mapach.

*Serwer MMO w grze Gothic!

*Rozbudowana rozrywka!

*Częste aktualizacje!

*Liczne eventy!

*Górnictwo!

*Wędkarstwo!

*Zielarstwo!

*SYSTEM gildii!

*Dungeony! Polowania i Bossy ... Czekają na Was!

Więcej na diecordzie serwera: 

https://discord.gg/axyl

Download:

Gra Gothic 2 (klient)

Parch ( addon ) ( wklejamy gothic2/data )

System pack 1.8

Jeżeli będziesz miał jakiejkolwiek problemy pisz PW!

Lub na discord : < [TUT]moob#1770

• 1 rok później...
Opublikowano

Sam w sobie serwer nie jest zły, natomiast, problemem jest właściciel Gomez, który potrafi kłamać jak z nut. Oczekiwałem drugiej szansy na unbana przez podzielenie się exploitem na priv i w efekcie po urwaniu kontaktu, musiałem dowiadywać się od kolegi z klanu przyczyny braku reakcji. Zdania na ten temat są różne idni będą pochwalać takie zachowanie a i inni nie tolerować, dlatego, każdy kto to przeczyta, niech wie, co go może zdarzyć. Można co prawda, zrozumieć owe postępowanie, natomiast nie dalsze okłamywanie i brak powiedzenia wprost o banie i dowiadywanie się od kolegi co się stało. To tylko przedstawia jaką osobą bezwględną, traktującą osoby z góry jest. Chciałbym, aby w jakiś sposób zainterweniowano i zrekompensowano moje stanowisko. Życzę by ten serwer padł i znalazł się nowy lepszy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 29.03.2023 o 00:24, Sirkonradus napisał:

Sam w sobie serwer nie jest zły, natomiast, problemem jest właściciel Gomez, który potrafi kłamać jak z nut. Oczekiwałem drugiej szansy na unbana przez podzielenie się exploitem na priv i w efekcie po urwaniu kontaktu, musiałem dowiadywać się od kolegi z klanu przyczyny braku reakcji. Zdania na ten temat są różne idni będą pochwalać takie zachowanie a i inni nie tolerować, dlatego, każdy kto to przeczyta, niech wie, co go może zdarzyć. Można co prawda, zrozumieć owe postępowanie, natomiast nie dalsze okłamywanie i brak powiedzenia wprost o banie i dowiadywanie się od kolegi co się stało. To tylko przedstawia jaką osobą bezwględną, traktującą osoby z góry jest. Chciałbym, aby w jakiś sposób zainterweniowano i zrekompensowano moje stanowisko. Życzę by ten serwer padł i znalazł się nowy lepszy.

Szkoda, że gubisz się w zeznaniach. Zgłoszenie błędu a wykorzystywanie go w celach wzbogacenia się (w sposób nagminny) nie są czymś co można akceptować. Serwer prosperuje nieustannie do dziś, ciągle otrzymuje aktualizacje. Miło, że jeden z graczy postanowił opublikować temat odnośnie serwera. Aktualnie znajdziecie nas na oficjalnej stronie https://axyl.pl/

Serdecznie zachęcamy wszystkich do spróbowania i zobaczenia jak świetnie rozwija się projekt razem ze społecznością. Pozdrawiamy.