FrikeQ Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Od niedawna mam stale 30 fps... Mialem jeszcze niedawno 300 i nie wiem co zrobic. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Możesz zrobić profilera modyfikacją Spark, zobaczysz tam co powoduje lagi. Możesz też skorzystać z mojej paczki modów zwiększających wydajność (wiem, trochę przydałoby się w niej zmienić, no ale leniem jestem, może kiedyś ją zaktualizuję). Naciśnij serce po prawej jeśli pomogłem. Potrzebujesz pomocy z konfiguracją serwera Minecraft? Kliknij tutaj żeby dołączyć na mój serwer discord! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sushiVo Opublikowano 12 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Jesteś pewny, że gra korzysta z twojej dedykowanej karty graficznej a nie zintegrowanej? Możesz to sprawdzić w grze klikając bodajże F3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BurnFlame Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Może twój monitor obsługuje 30Fps i w minecraft mozesz miec włączone VSync Możesz to łatwo wyłączyc wchodzac w: Należy zmienic tą opcje aby wygladała tak: Myślę ze pomoglem mi to poprawiło ilośc fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi