Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój nowy projekt - SkinFactory

tlaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

chciałem pokazać wam projekt nad którym od czasu do czasu w wolnej chwili pracuje.

Jest to strona do otwierania skrzyń w Counter Strike Global Offensive.

Podgląd strony

-Platforma oparta jest o framework PHP Laravel

-Drop przedmiotów i aktualizacja statystyk na żywo została zrobiona przez Socket.IO

-Automatyczna aktualizacja cen przedmiotów co kilka godzin w tle

-Zabezpieczenia przed zmianą cen na 0 przez naszych ulubionych dostawców API z cenami przedmiotów

Co już udało mi się stworzyć?

-System rejestracji, logowania, przypominanie hasła

-System ekwipunku wraz ze sprzedażą przedmiotów

-System walut (waluta i specjalne punkty)

-System otwierania skrzyń

-System kontraktów 

-Zaawansowany dynamicznie obliczany system dropu dzięki któremu można wygrać coś lepszego niż skiny za 0.1$

-Dynamicznie generowane okna modalne ze zdobytym przedmiotem i możliwością szybkiej sprzedaży

-Podłączanie konta steam pod swoje konto na stronie (rejestracja nie jest powiązana z valve, zakładamy osobne konto i łączymy je ze swoim kontem steam)

Co jeszcze mam w planach dodać?

-Upgrader (napisany w 75%,  1$ - 0.9$ - 90% szansa domyślna / 10% prowizja od każdej gry, liczona od sumy przedmiotów)

-System referencyjny

-Codzienny bonus

-Bonusy za codzienne logowanie

-Możliwość gry tanimi skinami bez konieczności wpłaty skinów / pieniędzy za pomocą specjalnych punktów

-Duża możliwość zdobycia specjalnych punktów

Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda system kontraktów to możecie odwiedzić mój kanał w serwisie youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=z2RhUI5LkQI&ab_channel=Skin-Factory

Napiszcie co sądzicie, czy podoba się wam ogólny design i czy macie jakieś pomysły co mógłbym dodać lub zmienić.

Jeśli się podoba to zostaw +, zasubskrybuj kanał i daj łapę w górę, dla motywacji do dalszej pracy.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Tak szczerze wygląd strony przeciętny jak nie słaby :v nie umywa się do keydropa czy hellcasa do dopracowania a sam projekt jak wiele innych nic oryginalnego 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

Opublikowano

@HaszKu, dzięki za opinię.

Właśnie chcę póki co nadrobić jakimiś systemami z innych stron a później dodawać jakieś własne pomysły.

W końcu tez nie codziennie robi się taką stronę więc to dla mnie coś nowego, tym bardziej że pracuje solo bez web-designera będąc backend-owcem 🙂

Opublikowano

@tlazejak się porównywać to do najlepszych na rynku i nie celuj w środkową półkę tylko w top 1 bo inaczej ten projekt jest już martwy 

Licznik Postów: 20|40|60|80|100|150|200|250|300|350|400|450|500+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...