Emb1 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Hej Mam problem treść w screenie zmieniałam nick restartowałam kompa i grę co jeszcze moge zrobić? pozdro Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Emb1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sushiVo Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Próbujesz połączyć się z serwerem non-premium czy premium? W drugim przypadku potrzebujesz oryginalnej wersji gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emb1 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 robiłam na minehut nie ma do zaznaczenia czy jest premium czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helios1993 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie pirać i kup legalnie grę. Minehut rozumie problem piractwa, więc zabrania użytkownikom wyłączenia weryfikacji Mojangu w celu wpuszczenia piratów. Dla osób, które w tym temacie po raz kolejny będą broniły piractwa - nie ośmieszajcie się ponownie, jeden ban już za to poleciał, a raczej nikt nie chce żeby na forum zabrakło pomagających osób. Edytowane 30 Sierpnia 2021 przez Helios1993 Naciśnij serce po prawej jeśli pomogłem. Potrzebujesz pomocy z konfiguracją serwera Minecraft? Kliknij tutaj żeby dołączyć na mój serwer discord! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sushiVo Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 55 minut temu, Helios1993 napisał: Nie pirać i kup legalnie grę. Minehut rozumie problem piractwa, więc zabrania użytkownikom wyłączenia weryfikacji Mojangu w celu wpuszczenia piratów. Dla osób, które w tym temacie po raz kolejny będą broniły piractwa - nie ośmieszajcie się ponownie, jeden ban już za to poleciał, a raczej nikt nie chce żeby na forum zabrakło pomagających osób. Chyba nie wiesz co mówisz 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi