masmad Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 witam,,szukam serwera. oczekiwania w miare duż liczba graczy. mozliwosc gry bez is chociaz delikatny wklad mogę mieć. fajnie jakby nie był straszmnie stary.. pl raczej odpada chyba ze ktoś poleci? jak tak to dlaczego? typ easy-hard 😛 obojętne 😄 P.S. wiem że chyba zły temat więc proszę o przeniesienie Odnośnik do komentarza
ChanellMaciek33 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Valium 🙂 Odnośnik do komentarza
Vamz Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Dnia 27.08.2021 o 14:27, masmad napisał: witam,,szukam serwera. oczekiwania w miare duż liczba graczy. mozliwosc gry bez is chociaz delikatny wklad mogę mieć. fajnie jakby nie był straszmnie stary.. pl raczej odpada chyba ze ktoś poleci? jak tak to dlaczego? typ easy-hard 😛 obojętne 😄 P.S. wiem że chyba zły temat więc proszę o przeniesienie Pandora / Tamidia / Valium - całkiem ok serwery. Odnośnik do komentarza
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Tamidia, ok serwer xDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi