Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jesli znam login i haslo admina do hostingu na "http://www.no-ip.com/" to moge cos z tym zrobic ?

zmiec adres strony na ktorej ma byc przekierowanie, lub go usunac ale nic wiecej

a tak na przyszlosc zaloguj sie na ich strone i sam sprawdz, to jest 5 minut, ale dla takich noobow to trzeba wszystko tlumaczyc -.-

Opublikowano

SAm jestes noob a podrugie zalogowalem sie ale tam nic nie bylo do zmieniania wienc zapytalem ale jesli jestes nobbem i nie umis nic powidziec bez ppyskowania to sie pierdol

Opublikowano
SAm jestes noob a podrugie zalogowalem sie ale tam nic nie bylo do zmieniania wienc zapytalem ale jesli jestes nobbem i nie umis nic powidziec bez ppyskowania to sie pierdol

po 1. pisz ze slownikiem

po 2. to nie moja wina ze nie umiesz nic zrobic ^^

po 3. wiem co jest w menu na no0ip.com wiec nie pierdol ze sie nieda zmienic

jestes nastepnym pierdolonym noobem ktory nie umie ani czytac ani pisac, zamiast bawic sie hakami w mu, wez lepiej zeszyt do polskiego ^^ lepiej na tym wyjdziesz

Opublikowano
HAH chłopie która klasa podstawówki? 5? powiem ci jedno... da się coś z tym zrobić ale ci nie powiem (naliczyłem 16 błędów! W JEDNYM MONSTRUALNYM ZDANIU).

Tego typu pupile sa u nas zabronione :).

~Mlody.