Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem lunchera Shiginima

xJrs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem , że prawdopodobnie to nie jest ten dział , ale nic o tym temacie nie znalazłem , więc postanowiłem napisać tutaj.

Mój problem z Minecraft'em polega na tym iż :

Dziś rano sobie normalnie grałem na luncherze i gdy wieczorem chciałem sobie znowu pograc to luncher nie chciał się odpalić próbowałem różnych sposobów np: Uruchom jako administator i Tryb Zgodności na W7 (mam w10) oraz usuwałem i pobierałem na nowo luncher z Java 1.8.0 

Kilkam dwa razy na ikonę aby się włączyła i nic wczytuje przez 2 sec nic, patrze w procesach i nic

Więc nie wiem czemu mi się nie chcę włączyć

Proszę o szybką pomoc

Z góry dziękuje!

Opublikowano
30 minut temu, Vosly napisał:

Witam,

zalecam skorzystanie z Crystal Launchera

Jeśli jesteś tu tylko po to żeby promować piractwo, proszę cię, wyjdź.

Opublikowano
Dnia 9.07.2021 o 12:02, Helios1993 napisał:

Jestem pewny na 99%, że w swoim życiu pobrałeś chociażby jedną rzecz nielegalnie. Osoba pobierająca coś nielegalnie z internetu nie zawsze zamierza okraść twórcę. Być może chce przetestować aplikację/grę na swoim sprzęcie i potem zakupić na jakiejś platformie, niemniej jednak nie nam jest oceniać. Nie zamierzasz pomagać? Nie wypowiadaj się i przestań pisać pod każdym tematem swoje ,,Przestań piracić, kup grę'', bo tylko zbędnie zaśmiecasz forum. Marnujesz czas nie tylko swój, ale także innych, a nie zmieni to nastawienia innej osoby.

Chyba nie liczysz na to, że nagle autor postanowi kupić grę, bo tak mu napisałeś?

Opublikowano
Dnia 9.07.2021 o 12:02, Helios1993 napisał:

myslisz kolego, ze od czego te forum bylo lata temu? teraz jest to nielegalne, ale chuj z tym, i tak ludzie robią co chcą i mają co chcą, nawet bez twojej pomocy, wiec jedyne co możesz robić to omijać takie tematy szerokim łukiem, innymi słowy spierdalać

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Problem z uruchomieniem lunchera Shiginima

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...