Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

000J Tak Nie Ładnie

Pr0-Gamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak wasz Bóg andrzejt17 bezczelnie kradnie konta i tyle mam do powiedzenia.

znalazłem piosenke autor- andrzejt17

Ema Ema jestem Andrzej kradne konta jak popadnie, wmawiam że ja pisze chacki a a kopiuje z innych stronek wklejam tam 2 keylogery a następnie virów od cholery, aby okraść konta wam potem na allegro dam. To ja jestem Gm i was banuje eventów nie daje bo jesteście chuje Easymetin to nieudany hack Tak jest bo sie tylko od cholery tnie jeżeli wam coś nie pasuje to napisze do moda by dał mi + bo jestem od + uzależniony więc za tą piosenke dajcie mi + .

Znalazłem również drugą

Ja jestem wesoły andrzej selam konta gdzie popadnie

Jestem wesoły andrzej keylogery mam

Jestem wesoły andrzej szkoła to dla mnie wielki wróg!

Jestem wesoły Andrzej to ja wasz Bóg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej nie kradnie, nie karze ściągać tych plików. A po 2 ktoś mu tu chyba zazdrości TOP'ki Co nie panie Autor ?..

Pustota ludzka nie zna granic.

Opublikowano

andrzej nie kradnie kont na 100% jest miliony innych sposobów o których nie wiecie i to mógł zrobic ktos inny kogo na oczy nie widzialiście.

Opublikowano

Siema To ja Pro-Gamer.

MAm nadzieję że ta opowieść będzie wystarczającym dowodem na to, że andrzej ukradł mi konto/

Pewnego spokojengo ranka wyszedłem do sklepu bo bułeczki. Spokojnie kupiłem je od pani Jadzi z warzywniaka i już wtedy ona ostrzegała mnie że Andrzej to wcielenie szatana. Ja jednak nie słuchałem jej i gdy wróciłem do domu pobrałem spokojnie patchera by andrzejt17. Opalam a Tu nagle wyskakuje Andrzej z Cd-romu.. Przestraszyłem się okropnie ponieważ był on uzbrojony w kalafiora i naostrzoną płytę Cd.Całe szczęście że przez ostatnie 20 lat uczęszczałem na treningi tekwondo i biłem się z Adamem Małyszem na Ksw 123. Endriu zatakował mnie jednak ja miałem potężną broń

minusy. Obrzucałem go nimi wtedy dostał napadu ADHD turbo i wskoczył mi do komputera zjadając ikonki z pulpitu.Niestety zauroczył on program antywirusowy po czym ten przeszedł na jego ciemną strone mocy

dostali się razem do pliku mt2 i ukradli mi konto.

Mam nadzieje że to wystarczający dowód

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Siema To ja Pro-Gamer.

MAm nadzieję że ta opowieść będzie wystarczającym dowodem na to, że andrzej ukradł mi konto/

Pewnego spokojengo ranka wyszedłem do sklepu bo bułeczki. Spokojnie kupiłem je od pani Jadzi z warzywniaka i już wtedy ona ostrzegała mnie że Andrzej to wcielenie szatana. Ja jednak nie słuchałem jej i gdy wróciłem do domu pobrałem spokojnie patchera by andrzejt17. Opalam a Tu nagle wyskakuje Andrzej z Cd-romu.. Przestraszyłem się okropnie ponieważ był on uzbrojony w kalafiora i naostrzoną płytę Cd.Całe szczęście że przez ostatnie 20 lat uczęszczałem na treningi tekwondo i biłem się z Adamem Małyszem na Ksw 123. Endriu zatakował mnie jednak ja miałem potężną broń

minusy. Obrzucałem go nimi wtedy dostał napadu ADHD turbo i wskoczył mi do komputera zjadając ikonki z pulpitu.Niestety zauroczył on program antywirusowy po czym ten przeszedł na jego ciemną strone mocy

Haah spam jak ch*j

Report :D

Opublikowano

Reporuję cały temat za spam ;D

Wgl dla Twojej wiadomości to ja nie piszę hacków tylko modyfikuje bota ;)

Tak w ogóle to aż Ci + postawiłem za głupotę ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Siema To ja Pro-Gamer.

Hahahaha dobiłeś mnie tym :P

A do tematu: Andrzej na 1000.1% nie kradnie kont :)

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

andrzej gratuluje fana :)

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Pr0-Gamer gratuluje rymów xD

Yhm...Najpierw KaMeR'a oskarżają ,że kradnie konta...A teraz andrzejt'a...Teraz czekać tylko kogo w przyszłości oskarżą xD

Nic.

Opublikowano

rozbroiło mnie to biłem się z ''Adamem Małyszem na Ksw,,

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Nie wiem czemu nikt mi nie wieży !!!!!. Administracja peweni jest również opętana i dostane na 6 miesięcy bana.

Teraz muszę uciekać do SanMarino ponieważ Leo Benhaker zaproponował mi występ w kadrze jako lewy bidonowy więc jescze się spotkamy najpierw w San Marino potem w Polsce a potem wezmą mnie Do Barcelony jako profesional master Right or Trick Bidon i jeszcze tu wrócę !!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Worios: To jest piękna opowieść, nie spam.

Na miejscu Andrzeja, to bym się cieszył, że ludzie piszą o mnie piosenki i opowiadania ^^

Serio, wklej all do sygny :P

@Topic;

Może ktoś się podszył pod Andrzeja ?!?!?!

Nie masz dowodów, topic powinien mieć czerwony krzyżyk przy nazwie tematu.

Jest wśród nas, drugi andrzejt17, ale jest fałszywką !

Musimy się dowiedzieć kto to, bo nam wszystkim zbanuje konta !! Pisał przecież, że jest gm :O

@UP: Daj autograf ^^ Opyle na allegro :)

Wiesz ile ludzi ma tak na imię ?

Myślisz, że spośród tylu Andrzejów, nie znajdzie się jeden "hacker" ?? :D

52287137559562145640.png

Opublikowano

Nie wiem czemu nikt mi nie wieży !!!!!. Administracja peweni jest również opętana i dostane na 6 miesięcy bana.

Teraz muszę uciekać do SanMarino ponieważ Leo Benhaker zaproponował mi występ w kadrze jako lewy bidonowy więc jescze się spotkamy najpierw w San Marino potem w Polsce a potem wezmą mnie Do Barcelony jako profesional master Right or Trick Bidon i jeszcze tu wrócę !!!

Właśnie co do dej sprawy.

Dzwonił do mnie przed chwilą Leonidal Messi i mówił że andrzej również chciał go zhakować jak ściągał z neta Piracką fife 1997 podobno okropna historia ale miał więcej szczęścia niż ja ponieważ podczas ataku andrzeja akurat grał z Zinadeanem Zidane w metina i ksuli SirMamutPolowi w red lesie. No to jak andrzej wyskoczył ( tym razem z rutera) To zidan go jeb z dyńki. I nie było go przez jakiś czas na forum/.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahaha spoko rymki :D A w temacie ja tam gram uczciwie , bez botów , jestem tutaj na mpc po serwery prywatne , i newsy z metina :D

Opublikowano

Dzwonił do mnie przed chwilą Leonidal Messi i mówił że andrzej również chciał go zhakować jak ściągał z neta Piracką fife 1997 podobno okropna historia ale miał więcej szczęścia niż ja ponieważ podczas ataku andrzeja akurat grał z Zinadeanem Zidane w metina i ksuli SirMamutPolowi w red lesie. No to jak andrzej wyskoczył ( tym razem z rutera) To zidan go jeb z dyńki. I nie było go przez jakiś czas na forum/.

.... Dobry jesteś :P

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

Opublikowano

JA TEZ CHCE O SOBIE JAKIES WIERSZE I OPOWIADANIA!!!!:D

andrzej nie hackuje , jakby hackowal mialby juz chyba 90%kont na metinie;D

NIE OBCHODZI MNIE CZY DASZ + CZY -

DAJ TO CO UWAZASZ

Opublikowano

Heh no naprawdę. Tak jest zawsze. Jak jesteś spoko i "pomagasz ludziom" :P to od razu obrzucają cię błotem. Zresztą gdyby Andrzej kradł te konta i je sprzedawał to nie siedział by na MPC i edytował boty :P

Gratuluję głupoty! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...