Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1 Banują a po 2 nie wiadomo czy nie zostaniesz oszukany więc jak najbardziej nie warto się bawić w takie handle ;D

Opublikowano

Warto czy nie warto... Zalezy od szczescia. Masz osobe zaufana to ani bana nie dostaniesz ani nie zostaniesz oszukany

shaylarenjeans.gif

DarkAyss to miszcz i kox !

Opublikowano

Dla mnie nie wart ponieważ tracisz prawdziwą kase na wirtualną walute która ci się nigdy nie zwróć w pieniądzach.

Gm jak zobaczy że kupujesz yangi na allegro to dostaniesz niezłęgo bana.

Sposób z tobołkiem się nawet sprawdza jak czytałem na forum i stronach lecz ja nigdy nie kupuje yangów więc nie jestem do końca pewny.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli pomogłem lub odpowiedziałem dobrze <Daj +>.

Opublikowano

Yang nie opłaca sie kupowac tymbardziej teraz bo sa expboty fb mh wiec spokojnie jak wys chcial w tydzien ze 100kk wys uzbieral.

Opublikowano

nie radze teraz okropnie pilnują allegro lepiej poszukaj kolegi z dużym lvl który sella yangi za zł jak nie to trudno FB,albo drop i sam zarabiaj

Opublikowano

Po pierwsze zależy jaka cena ,a po drugie nigdy nie kupuj tą postacią (gdy już wpłacisz pieniążki na konto) co się znajduje na koncie (na której znajduje się postać ,na którą chcesz dać Yangi).

reflink

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...