Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Współpraca technik i osoba z zasięgami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje:

A - Technika, inaczej osoby która przyjrzy się aktualnej konfiguracji mojego serwera, skonfiguruje pliki wedle mojej wizji, Doda rzeczy które będę chciał i zrobi to tak, żeby działało w sposób poprawny.

Od osoby A oczekuje, przede wszystkim sumienności ale również, uczciwości w powierzonych zadaniach. Nie szukam osoby która wie tylko jak się zalogować do FTP i przerzucić pliki bo to potrafię zrobić sam. Jeśli masz jakieś autorskie rozwiązania super, pomożesz mi w rozwoju. Fajnie by było jeśli nie miałbyś/miałabyś 12 lat.

Aktualnie będę otwierał stary dobry sv+gildie wiec jeśli masz jakieś swoje pliki i chcesz się pochwalić to zapraszam do współpracy.

Dalsza współpraca nie zatrzyma się tylko na sv+gildie z gory uprzedzam.

Dla osoby A przewidziana jest oczywiście rekompensata za pomoc w postaci Banknotów NBP lub co tam byś chciał, wszystko do dogadania. Stała współpraca również wchodzi w grę.

B - Jakaś osoba która zajmie się promowaniem , dla której również będzie przygotowany upominek 💵💸💰

W grę wchodzą osoby głównie z YT (+50k sub) jakiś tiktoker czy inny wróżbita Maciej wszystko do dogadania. 

Coś o mnie:

Jestem Jakub, Mam 22 lata nudzi mi się robota w korpo, której nie rzucę, ale mam ochotę wrócić do czasów liceum gdzie już taki serwer prowadziłem +300 stałych graczy. Wpierdzielam w to ciężko zarobione kochones i nie lubie być oszukiwany.

Zapraszam do współpracy. 

Opublikowano

Cześć, jestem chętny na pozycję A. Serwer wojen gildii już robilem, więc nie będzie rzadnego problemu. Najlepiej kontakt przez Discord: SimonB50#1234.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...