Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duże spadki FPS

KRZYMEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś sobie grałem, miałem około 140 - 100 fps Ostatnio robią się straszne spadki jak otwieram ekwipunek to leci to 40 a jak włączam menu to do 50 przy renderowaniu i chodzeniu potrafi spaść do 40 więc postanowiłem zaktualizować podstawowe rzeczy typu : Windows, sterowniki karty zintegrowanej,  ogólnie i jest jeszcze gorzej Możliwe że to wina aktualizacji jawy ale nie wiem wszystkiego próbowałem ale nic nie pomogło (Moja java zużywa 40 procent zasobów i więcej nie bierze przez to są małe fps ale nie wiem jak to naprawić) 😞 Proszę o Pomoc ;( 

Specyfikacja Mojego Laptopa:

Procesor i karta zintegrowana :Amd A6-6310 Apu with Radeon R4 Graphics

Ram: 8gb DDR3

Zintegrowana karta Amd Radeon R4 Graphic

A I used to play, I had about 140 - 100 fps. Recently, there are terrible drops when I open the inventory, it goes 40 and when I turn on the menu, it can drop to 40 when rendering and walking, so I decided to update basic things like: Windows, integrated card drivers, in general and it's even worse. Maybe it's the fault of the java update but I don't know everything I tried but nothing helped (My java consumes 40 percent of resources and it doesn't take much more fps but I don't know how to fix it) 😞 Please help; (

My Laptop Specifications:

Processor and integrated card: Amd A6-6310 Apu with Radeon R4 Graphics

Ram: 8GB DDR3

Integrated Amd Radeon R4 Graphic

obraz_2021-05-30_150704.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hah mam tak samo, nawet mam podobne specyfikacje

Ile trwało "kiedyś"? Czy od tego czasu wymieniłeś pastę termoprzewodzącą ?

fdgdfh.png

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Duże spadki FPS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...