Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sponsorpay Jak Doładować X Razy?

PerryPb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żal... nie ma tego Tchibo ; P przynajmniej ja tego nie widzę a z tego co mi wiadomo to ślepy nie jestem ^ ^

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

Czy z tego nie będzie przypału typu Policja sąd itp ??

Sam bym spróbował bo 52 Sm na ulicy nie leży ale nie chce mieć przypału ;/

Jeżeli i wy już tak zrobiliście to proszę poinformować czy wyszliście z tej sytuacji czysto .

pzdr ;]

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

Też jestem ciekawy patrzcie ile czasu nie piszą pewnie są na policji hahahah :D żart ale może kompa zabrali .... :P

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

W metinie prawdopodobnie ciebie za to nie dojadą, ale z tego Tchibo mogą..

Oni na tym tracą swoje pieniądze. Większośc takich sklepów po złożeniu zamówienia automatycznie zamawia produkt, maszyna zamawia. Ludzie nie przeglądają kto to zamówił. Dopiero potem przychodzi co do czego. Chcą wysłac, a adres ulicy to Xawisdsad 4/6 WTF?!

Przez takie coś mogą was ścigac przez IP.. Prawdopodobieństwo waszego złapania jest nie duże, ale zawsze jest, Jakies 30-40%.

Ja nie polecam sposobu, jeżeli nie boicie się Policji, spokojnie. Robota dla wszystkich "JP na 100%"- cioty i nieudaczniki

Edit:Minus za pomoc? :rolleyes:

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

majdix ;p

jemu doszlo po 2h ...ale minelo juz od tego zamowienia 30h i narazie nikt nie puka mu do drzwi ;p

49591863631244318077.png

Chcesz się ze mną skontaktować? Pisz na PW.

A chcesz dostać odpowiedź? To czytaj uważnie

1. - Nie zaczynaj zdania od "ej" "ty" itp.
  2. - Zdanie zaczynaj od dużej litery.
  3. - Nie rób błedów ort..
  4. - Brak polskich i literówki jeszcze ujda .

Nie zgadzasz się się z powyżej przeddstawionymi pkt?

To NIE pisze i nie zawracaj mi głowy!

Opublikowano

Tchibo chyba zbankrutowało xDD.Bo na zadnym koncie nie ma juz sponsoru Tchibo więc albo to usuneli albo nie wiem ;D

Opublikowano

Może mi nie doładowało dlatego że zaraz potym jak zamówiłem zresetowałem router a wtedy mi się IP zmienia;/ a teraz już nie ma Tchibo. Poczekamy może jeszcze będzie :D

Opublikowano

dzis zarobiłem 5sm za rejestracje w tesco i jeszcze jakims innym serwisie:D Te sm co są po 1-3 to nowe są codziennie czy co jakis czas? bo jakby były codzienie to nawet mozna troche tego uzbierac :P

Opublikowano

myslałem że jak zmienie kraj to będą nowe oferty nawet te po 1SM ale są te same a szkoda bo na tylu krajach można by było sporo nabić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...