Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sponsorpay Jak Doładować X Razy?

PerryPb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

1.Wchodzisz na www.metin2.pl

2.Logujesz się

3.Dajesz Doładuj Smocze Monety.

4.Szukasz opcji SponorPay.

5.Klikasz.

6.Dajesz sponsora Tchibo

7.Przenosi cie na stronke dajeszz na jakiś produkt (Jest tam taki koszyk klikasz w niego)

8.Robisz tak aż bedzie 170 zł

9.Dajesz Potem swój koszyk zrealizuj zakupy

10.Wypełniasz formularz fałszywymi danymi

11.Na drugiej stronie dajesz jak dobrze pamietam opcje nie z kartą tylko za pobraniem czy cos takiego

12.Czekasz 0-2h i masz 57 SM :D

Opublikowano

@up

1.Wchodzisz na www.metin2.pl

2.Logujesz się

3.Dajesz Doładuj Smocze Monety.

4.Szukasz opcji SponorPay.

5.Klikasz.

6.Dajesz sponsora Tchibo

7.Przenosi cie na stronke dajeszz na jakiś produkt (Jest tam taki koszyk klikasz w niego)

8.Robisz tak aż bedzie 170 zł

9.Dajesz Potem swój koszyk zrealizuj zakupy

10.Wypełniasz formularz fałszywymi danymi

11.Na drugiej stronie dajesz jak dobrze pamietam opcje nie z kartą tylko za pobraniem czy cos takiego

12.Czekasz 0-2h i masz 57 SM :D

a po IP nie dojada? U mnie jak chciałem połączyć się przez proxy to się nie dało... ale coś się wykombinuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem ja normalnie na swoje IP robiłem ;D Ale tylko raz no i puki co to żyje ;pp

@up

Wysłalem ci na PW :)

@Topic

Odpowie mi wkoncu ktoś na pytanie...Czy da sie doladowac X smoczych Monet na te same konto za pomoca SponsorPay Prosze o szybka odp :) 2 + poleca i 5 ;)

Opublikowano

już nie ma tchibo

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Opublikowano

Twoje dane personalne zostaną z zasady sprawdzone zanim otrzymasz Smocze monety.

Przy podaniu fałszywych danych lub innym oszustwie: Smocze monety nie zostaną przydzielone.

Zastrzegamy sobie,trwałe wykluczenie określonych graczy ze SponsorPay oraz ewentualnie poinformowanie administratora gier.

-------------------------------------------------

czyli to nie jest takie grozne ze mozesz placic kare (sad itp) / tak mysle, przynajmniej to nie bylo napisane w regulaminie i tym mozesz sie tlumaczyc

Opublikowano

@2xup

Gówno prawda dalej jest z tchibo

@Topic

Moze odpowiedzie wkoncu na pytanie w temacie?-.-

@down

Jak sie bojisz to nie zamawiaj i nie nabijaj postów

Opublikowano

zamówiłem teraz czekam na SM mam nadzieję że nie będzie żadnych problemów w razie czego powiem że ktoś wkradł mi się na maila i zrobił zakupy :D Komuś juz doszły za to SM?

Potem zresetuje modem i GIT :)

Opublikowano

@Up

W regulaminie dokladnie pisze! Ze jezeli podajesz falszywe dane mozesz zostac wykluczony z opcji SponsorPay oraz mozesz zostac zbanowany.

Opublikowano

w razie bana powie że na osiedlu mamy to samo IP i jakiś nupek coś zamawiał na swoje konto a że mamy to samo IP ja zostałem ukarany(odbanowali tak znajomego z s1 full eq+9 na 75 lvlu) więc mi też w razie czego się uda a jak nie to koniec z metinem lub s24 :D

Opublikowano

Nie banuja po IP bo nie raz jest tak ze ktos gra w kafejce lub u kolegi Banuja tylko i wylacznie na e-mail!!~~

Opublikowano

a to spoko zamówiłem na innym mailu na którym nie mam żadnego konta z metina :) Już ponad godzine od zamówienia... ciekawe czy doładuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...