Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno kupiłem minecrafta premium na oficjalnej stronie minecrafta (minecraft.net) i podczas wejscia na hypixel wyskakuje mi taka wiadomość używam sodium 1.16.5, wie ktoś jak to naprawić? Dodam tylko że na serwery nonpermium moge wejść bez problemu problem występuje tylko wtedy gdy chcę wejść na premium

problem.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hypixel jak się nie mylę jest wyłączony na ten moment z powodu ataków hackerskich

a jeśli wszystkie serwery premium ci nie działają to na 99% jest to spowodowane tym że kupiłeś konto Microsoft, a nie konto Mojang i dlatego nie chce cię wpuścić, musisz poczekać nie wiadomo ile aż Microsoft to ogarnie ;]

fdgdfh.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 27.06.2021 o 23:07, ower set napisał:

Hypixel jak się nie mylę jest wyłączony na ten moment z powodu ataków hackerskich

a jeśli wszystkie serwery premium ci nie działają to na 99% jest to spowodowane tym że kupiłeś konto Microsoft, a nie konto Mojang i dlatego nie chce cię wpuścić, musisz poczekać nie wiadomo ile aż Microsoft to ogarnie ;]

tak kupilem konto microsoft dzieki za pomoc ale chcialbym sie zapytac czy istnieje mozliwosc grania ze skinem na single player? gdy wchodze skin to alex albo steve. A nie chce zmieniac launcherow na nonpremium bo chce miec lunara

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 8.07.2021 o 16:27, ZalusX napisał:

tak kupilem konto microsoft dzieki za pomoc ale chcialbym sie zapytac czy istnieje mozliwosc grania ze skinem na single player? gdy wchodze skin to alex albo steve. A nie chce zmieniac launcherow na nonpremium bo chce miec lunara

po prostu jeśli masz alexa to wyjdz i wejdź do gry single player jeszcze raz, lub zrestartuj grę

fdgdfh.png