Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak jak w temacie zainwestuje w twój projekt.

Jeżeli chodzi o pytanie "Czy inwestowałeś już kiedyś w jakieś projekty". Odpowiedź brzmi nie, działam kompletnie w innej tematyce (innej grze), lecz chciałbym też spróbować swoich sił w metinie. Gram w tą grę od 11 lat a dokładnie od longjumt2, i zostaje sentyment do tego a jeżeli można połączyć coś co się lubi i jeszcze z tego zarobić to dobra opcja prawda?.

Coś o mnie:

-Budżet: Nie jest niski, i nie chciał bym sie spotkać z komentarzem "haha ma 18 lat myśli że da 1k pln i zarobi miliony" wiem jakie tu są stawki wahają w tej branży"

-Prowadzę serwer w innej dziennie czy też innej grze na skale 800+ osób dziennie, więc napewno jakaś część doświadczenia się na to przełoży

-Metina jako grę znam bardzo dobrze lecz od strony technicznej wygląda to nieco gorzej

-Nigdy nie prowadziłem żadnego projektu

Czego ja bym oczekiwał:
- Skończone 18 lat
- Posiadania konta bankowego
- Skończone pliki serwerowe w przynajmniej 70% (fajnie by było lecz bez tego też damy rade się dogadać)

-Doświadczenie

-Optymalizacja czasu

Kontakt ; iK3zzy#1971

mail ; [email protected]

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

14. Tematy, które są nieaktywne minimum 4 tygodnie, będą przenoszone do archiwum i będą tam dalej dostępne, lecz nie będzie można w nich odpowiadać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...