Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System walki 1.8 vs obecny. Który wolisz i dlaczego?

czapla112

System walki 1.8 vs obecny. Który wolisz i dlaczego?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który system bardziej Ci odpowiada?

• Do wersji 1.8
      2
    • Obecny, wprowadzony w wersji 1.9
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym poznać jaka jest obecnie Wasza opinia i dlaczego. Dziękuję za udział w ankiecie zwłaszcza jeśli ktoś poświęci chwilkę aby zamieścić uzasadnienie swojego wyboru.

Opublikowano

Stary system jest podatny na oszustów, wystarczyło spamić i już jesteś pro, w aktualnym jest to jednak wyzwanie aby przeczekać między uderzeniami

Chcesz coś?
 Pisz pv lub na Discordzie!

Pomagam z Minecraftem
oraz Discordem
 JEŚLI POMOGŁEM KLIKNIJ SERDUSZKO OBOK MOJEGO POSTU ❤️

Opublikowano

Nowy system walki jest dużo lepszy od starego. W starym wystarczy mieć dobrego autoclickera żeby pokonać najlepszych graczy. Nowy jest trudniejszy, daje większe wyzwanie i większą satysfakcję gdy uda się kogoś pokonać.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

większość ludzi mówiąca, że wystarczy spamić, albo mieć dobrego autoclickera czy coś w tym stylu, chyba nigdy nie grała na dobrym serwerze pvp, ja osobiście lubię oba, jednak stary mi się przejadł, lecz jest trochę bardziej wymagający klikowo, nie chodzi mi tu o jakieś gejowskie dragclickowanie, czy doubleckickowanie, czy butterflyckickowanie bo sporo serwerów akurat takie coś blokuje, a nowy trzeba wiedzieć kiedy zaatakować a kiedy użyć tarczy, stary to też nostalgia, w nowym kamienna siekiera chyba była mocniejsza od diamentowego miecza, ostatecznie powiem, że nie wiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...