Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10K E-Maili

zabka229

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisze poprafnie po Rómónzjkó

A3014_100x100_JPG.jpg

I po Slofackóflaga_slowacji.gif

A jak mi sie chce to po Rozyjzkó A3017_100x100_JPG.jpg

Opublikowano

hmmm. Choć wątpię gdzieś głęboko w Archiwach MPC może by się znalazło :)

Opublikowano

Ja to mam na kompie chcesz może ?

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Ok ja ci na PW wysle linka do downloada tego :)

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Już dałem mu

subaruo.jpg

Opublikowano

Up : właśnie że tak, czytaj:

Aktualizacja
Marcin Kalkhoff, Dyrektor Komunikacji Marketingowej w Grupie o2, przesłał do redakcji Dziennika Internautów następujący komunikat:

(...) Grupa o2 Sp. z . podjęła następujące działania:

Administracyjnie zostały zablokowane konta użytkowników znajdujących się na liście opublikowanej w internecie.

Użytkownicy, których konta zostały zablokowane:

przy próbie logowania za pomocą programu pocztowego (przez POP) otrzymają komunikat o błędnym haśle,

przy logowaniu przez WWW otrzymają komunikat o blokadzie administracyjnej z linkiem m.in. do formularza kontaktowego (http://kontakt.o2.pl/index.php?dzial=form&mode=form&cate_id=22).

Opublikowano

To czemu moj nie zostal blokniety?? ............

subaruo.jpg

Opublikowano

@ UP

Bo nie został ukradziony?

@Topic

Po co ci 10k emaili tylko po to że są tam twoje konta <_<?

Jak już wiesz że są tam twoje konta to lista nie jest ci potrzebna, chyba nie? Słaba wymówka...

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Jak to nie jak stracilem passy ale odzyskalem i byl na liscie !

subaruo.jpg

Opublikowano

hmmm. Choć wątpię gdzieś głęboko w Archiwach MPC może by się znalazło :)

nie znalazło by się... zostało usunięte to na dobre ;x temat został lecz bez linków :> i bez niczego poza tym że Kronk to idiota ;x

rozpowszechnianie i używanie tego jest nielegalne :>

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Tiaa ale na PW można :P

subaruo.jpg

Opublikowano

Tiaa ale na PW można :P

nie można ;> nie chodzi o to że to na MPC forum jest nielegalne -_- 10k-linków jest karalne przez prawo polskie do 3 lat pozbawienia wolności... bo to włam na meile i można nieźle komuś narozwalać... było coś że przez te e-maile w necie stracili konta bankowe... :x

Każdy mądrzeje z czasem...

Opublikowano

Ja z kumplem weszliśmy na jakis email na którym ktoś wysyłał swoje zdjęcia (nago ^^ )

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...