Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Com&Andrzejt17

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Andrzej jako że nie odpowiadasz na PW i na G-G zakład temat.Chciałem sobie zagrac na Metin2US(od GameForge).

Ściągnąłem EasyMetin2(od ciebie).Zainstalowałem świeżego Metka US zpatchowałem,ztorrentowałem i chciałem ustawic sobie expbota.Jednak wyświetlal się komunikat że ta wersja EM2 jest przeznaczona dla Metin2DE.Co mam zrobic,aby EasyMetin2 działał Poprawnie?Za pomoc daje dzienny limit plusów!

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Musisz zainstalowac wersje dla US od andrzeja i podac w Patchu lokalizacje metin2bin czy czegos tam.

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Wystarczy, ze poprawnie zainstalujesz patch i all działa pięknie.

EDIT:

down: to widać więc po co pisać? ;>

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Widzę że nie odróżniacie metin2us ( od z8games ) a metin2.com ( od GF ) :P

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Kurfa metin2.com to UK NIE US !!!!!! ...

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

Kurfa metin2.com to UK NIE US !!!!!! ...

Wyjaśnijmy coś sobie zią.

www.metin2.com to jest amerykański metin od gameforge

www.metin2.co.uk to jest angielski od gameforge ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

@Rules to jest US idioto -.- Nawet masz tam flage Stanów Zjednoczonych...

@Topic Dobra poradziłem sobie,można zamknąc.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

TY MNIE KURWA FARMAZONIE POJEBANY NIE OBRAZAJ OD IDIOTOW KURWA ZJEBIE JEBANY !

subaruo.jpg

Opublikowano

@RULES Raport ;)

Temat do zamknięcia.

afr.png

Opublikowano

SAM MASZ RAPORTA ZJEBIE !

subaruo.jpg

Opublikowano

Nie nie mam dzieciaku,ponieważ ja nie używam wulgaryzmów i wypowiadam się tylko wtedy kiedy mam coś do powiedzenia.

Radze Ci żebyś się troche uspokoił i wyszedł na dwór bo już widac że długo siedzisz.

afr.png

Opublikowano

upy takie sprawy to na pw/gg itp załatwiać

@topick jak instalujesz patcha to do głównego folderu z gra nie do pack itp

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Dzięki marihuana661 że tez nie lubisz Mou ;]

subaruo.jpg

Opublikowano

przestańcie spamić ! a co do rozmowy to obaj zasługujecie na report !

metin2.us jest od z8games

metin2.com jest od gameforge

metin2.us jest europejski

Każdy mądrzeje z czasem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...