Skocz do zawartości

Problem z właściwym odpaleniem Xenobot i prawdopodobnie każdy inny program z błędem (0xc000007b) PandoriumX <- Tylko i wyłącznie od nich.


Polecane posty

Witam! 

mam pewien problem który polega z właściwym odpaleniem Xenobot z kodem błędu (0xc000007b)

od razu wspomnę że robiłem wszystkie kroki związane z każdym poradnikiem na każdym forum jakie jest dostępne reinstalka dx i innych frameworks itp itd... innym niby udaje się wyeliminować owy błąd mi jednak nie

za każdym razem pojawia się to a dodam jeszcze jedno że odpalając oryginalny xeno ze strony producenta bot odpala się i mogę dać inject tylko wiadomo najpierw trzeba zalogować się tam a ręcę mi już opadają

System Windows 10 64-bit 

najpierw był problem z plikiem msvcp100.dll pobrałem owe pliki i wrzuciłem do dwóch systemowych folderów i nagle pojawił się (0xc000007b) i tutaj po wszystkich możliwych poradnikach moja przygoda już się skończyła. Pomocy!

Edytowano przez wiiitek
Edycja tematu i dodanie PandoriumX

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
  • wiiitek zmienił tytuł tematu Problem z właściwym odpaleniem Xenobot i prawdopodobnie każdy inny program z błędem (0xc000007b) PandoriumX <- Tylko i wyłącznie od nich.

gówno prawda, to co każdy tutaj pisze czy gdziekolwiek chuja daje, a dzbana szukaj w swoim otoczeniu tak apropo bo do rwania rzepy się nadajesz pajacu 😄 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
Okienko zamknie się za 5 sekund...