Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z właściwym odpaleniem Xenobot i prawdopodobnie każdy inny program z błędem (0xc000007b) PandoriumX <- Tylko i wyłącznie od nich.

wiiitek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

mam pewien problem który polega z właściwym odpaleniem Xenobot z kodem błędu (0xc000007b)

od razu wspomnę że robiłem wszystkie kroki związane z każdym poradnikiem na każdym forum jakie jest dostępne reinstalka dx i innych frameworks itp itd... innym niby udaje się wyeliminować owy błąd mi jednak nie

za każdym razem pojawia się to a dodam jeszcze jedno że odpalając oryginalny xeno ze strony producenta bot odpala się i mogę dać inject tylko wiadomo najpierw trzeba zalogować się tam a ręcę mi już opadają

System Windows 10 64-bit 

najpierw był problem z plikiem msvcp100.dll pobrałem owe pliki i wrzuciłem do dwóch systemowych folderów i nagle pojawił się (0xc000007b) i tutaj po wszystkich możliwych poradnikach moja przygoda już się skończyła. Pomocy!

• wiiitek zmienił(a) tytuł na Problem z właściwym odpaleniem Xenobot i prawdopodobnie każdy inny program z błędem (0xc000007b) PandoriumX <- Tylko i wyłącznie od nich.
Opublikowano

to że jesteś dzbanem to jedno, a to że tu już nikt nie zagląda to drugie

poza tym, jakbyś umiał czytać i robił to co jest napisane w temacie na pX to byś nie miał tego błędu

Opublikowano

gówno prawda, to co każdy tutaj pisze czy gdziekolwiek chuja daje, a dzbana szukaj w swoim otoczeniu tak apropo bo do rwania rzepy się nadajesz pajacu 😄 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...