Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phyard [ No - Hamachi ] [ Poland ]

Demoniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na stronie głównej pisze, że server off.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

To jest to samo co MocniMT2 . Trzeba odpalać grę przez to mc, połowie ludzi chodzi a połowie nie... bez sens. Ja jestem tą osobą, której nie chodzi. Nie wiem jaki jest tego warunek, może czegoś nie mam ?

@Edit

hah ;> zalogowałem się, zrobiłem postać ale jak już chciałem zacząć grę wywaliło mnie i teraz mam błąd ;p

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

mi nie dziala met ten

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

GA mógłbyś podać IP serwera, ? Jeśli masz zmienne to podaj, to które obecnie masz, będziemy mogli pograć chociaż przez kilka godzin.

Opublikowano

@Up mam dokładnie to samo... wybieram postać wywala mnie a potem to już tylko mam błąd.

Opublikowano

Server już Online ! Po prostu przedtem mnie nie było, musiałem iść gdzieś i nie widziałem co się dzieje, zrobiłem reset servera i już powinno być wszystko w porządku.

cooltext466375880.png
Opublikowano

Nie idzie na tym serwerze zagrać. Jeśli już będziesz miał takie szczęście wbić to kończy się wszystko na wyborze postaci. Jak by już ktoś nie mógł zrobić takiego serwera na normalnym spolszczeniu, IP a nie takie cacanki.

Opublikowano

Podaj mi IP, które obecnie masz to zrobie sobie spol, pogram chociaż przez kilka godzin. Bo to z tym mc, mi nie działa, zaloguje się wybieram postać i mnie wywala.

Opublikowano

Po wyborze chara wywala i błąd, tez prosze o podanie ip jakie masz aktualnie.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...