Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak grać z normalnymi ludźmi?

GrzesMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć - sprawa wydaje się prosta, ale nie bardzo czaję. Gram z córką juz jakiś czas, w zasadzie gram tylko dla niej, ona kocha MInecrafta, oglada na YT Gplaya etc.

Czy są jakieś przyjazne światy, do których mogłaby dołączyć, pograć z innymi ludźmi, wejść w jakąś kooperację?

Jak to zrobić, może macie jakiś poradnik?

Szukałem także poranidkó do Path of Exile zwłaszcza pod kątem szukania orbów, ponieważ ciągle dropuje mi sama drobnica jak chromatic orbs albo orbs of regret. 

Bardzo chciałbym kiedyś znaleźć Exalted orba, ale takie currency jest raczej rzadkie. Jedyna sytuacja kiedy miałem takie poe currency, to kiedy szukają pod buy poe currency znalazłem Odealo.

Najszybsza i najbezpieczniejsza droga kupowania poe currency

https://onlinesequencer.net/forum/showthread.php?tid=5257

Opublikowano

W głównym menu Minecrafta jest opcja multiplayer, żeby dołączyć do serwera, należy najpierw poznać jego adres. Jest sporo list serwerów na internecie. Zalecam także najpierw chwilę samemu przesiedzieć na wybranym serwerze żeby sprawdzić jak zachowuje się community, a dopiero potem wpuścić tam swoje dziecko. Najmniej toksyczni gracze są na mniejszych serwerach (do 50 graczy) na najnowszej wersji gry oraz na serwerach z modyfikacjami(tutaj są bardzo dojrzałe i pomocne osoby, lecz córka może mieć problem z ogarnięciem wszystkiego). Odradzam wchodzenia na serwery "easyhc", "megadrop", "survival + gildie" czy jak kto to nazywa, widziałem wiele dzieci zniszczonych przez community tych serwerów.

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Jak grać z normalnymi ludźmi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...