Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heloł Kicie - Graj, rozmawiaj, siedź z nami!

LeoWoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heloł Kicie

Stworzyłem jakiś czas temu serwer dookoła tematyki heloł kici, przesłodki serwer dla ludzi którzy chcą sobie porozmawiać, pograć, posłuchać razem muzyki czy się poznać, posiadamy kanały tematyczne odpowiadające zaznaczonym wcześniej zainteresowaniom, rangi za aktywność które odblokują Wam możliwość między innymi pisania na kanale "reklamki" na którym to możecie promować swoje instagramy, fanpage, twitche i wszystko inne. Serwer nie jest i nigdy nie będzie komercjalizowany, jest robiony czysto z hobby w wolnym czasie, jestem otwarty na sugestię ale również proszę o wyrozumiałość, staram się jak mogę aby wyglądało to ładnie. 🙂

Serwer jest w pełni SFW, wszelkie treści NSFW są zabronione, pełny regulamin jest na kanale regulamin i każdy użytkownik ma obowiązek go przestrzegać.

Aktualnie na serwerze jest jedynie 7 osób, miałem zamiar włączyć opcję wyświetlania się go na oficjalnej liście serwerów discord ale wymóg jest 7000 członków więc to odpada, dlatego piszę tutaj.

*Klik*

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...