Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika oraz Webmastera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu przymierzam się do zrobienia większej sieci serwerów Minecraft. Na razie planuję otworzyć serwer SkyBlock, a z czasem otwierać kolejne tryby. Stąd mój temat. Poszukuje osoby które jest w stanie zrobić taki serwer od podstaw do chociażby mocnego szkieletu, nie wymagam pisania pluginów chociaż wolałbym znaleźć osobę która, również się tym zajmie - wszystko oczywiście będzie odpłatne. Posiadam duży kapitał który mogę przeznaczyć na ten projekt. Prosiłbym, aby odzywały się tylko osoby które mają na prawdę duże pojęcie w tworzeniu tego typu rzeczy. 

Poszukuje, również osoby która zajmie się stroną, zrobienie Item Shopu i kilka innych drobnych rzeczy - z czasem również forum.

Kontakt do mnie:

Discord: Linercik97#1287

Ewentualnie odzywajcie się na forum.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Szukam Technika oraz Webmastera
Opublikowano

Również nie polecam, dzieciak 15 letni który oburzył się z racji że szukam kogoś +18. Pisze pluginy od 5 lat, czyli jak miał 10 chyba jakiegoś geniusza tutaj mamy.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...