Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran gry po chwili niekatywności

Surtryr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

od lat pojawia mi się problem z czarnym ekranem po zminimalizowaniu gry, po pewnym czasie nieaktywności w grze okno klienta staje się całkowicie czarne, (nieważne czy gram na globalu czy na privie). a karta graficzna przestaje ją całkowicie renderować, Co jakiś czas próbuję znaleźć na to rozwiązanie lecz w googlach nic się nie pojawia, ma ktoś rozwiązanie tego problemu?

Opublikowano
5 godzin temu, Surtryr napisał:

Dzień dobry,

od lat pojawia mi się problem z czarnym ekranem po zminimalizowaniu gry, po pewnym czasie nieaktywności w grze okno klienta staje się całkowicie czarne, (nieważne czy gram na globalu czy na privie). a karta graficzna przestaje ją całkowicie renderować, Co jakiś czas próbuję znaleźć na to rozwiązanie lecz w googlach nic się nie pojawia, ma ktoś rozwiązanie tego problemu?

Do własnego serwera ci potrzebne? Czy jako zwykły gracz, bo do serwera mam ale nigdzie indziej tego nie zrobisz np. na publicznym serwerze tylko u siebie w kodzie źródłowym gry. Generalnie to wina kodu gry a nie komputera

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
9 godzin temu, Surtryr napisał:

Dzień dobry,

To jest przypadłość metina. Nie jest to wina twojego sprzętu.

Opublikowano
Dnia 5.04.2021 o 06:23, Molirol napisał:

Przecież to jest Metin każdy tak ma, jak masz czarny ekran wciśnij Enter wpisz /exit i enter 

Nie każdy xd idzie to bez problemu naprawić w kodzie źródłowym gry

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
5 godzin temu, muchomor321 napisał:

Nie każdy xd idzie to bez problemu naprawić w kodzie źródłowym gry

Czyli ma każdy na publicznych serverach, bo takie było pytanie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...