Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włączyłem MoobLocka w EasyMetin2 i ten moob lock jest dużo lepszy od tych w MH, bo on tak jak by luruje mooby i z nim wbił bym szybko lvla :) ale nie wiem czy się opłaca bo troche się boje że bana dostane :mellow: No i mam pytania:

Czy to ejst wykrywalne w logach?

Dostał już ktoś z was za to bana?

+++++++ za pomoc :D

Zdejmijcie mi te % :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

raczej w logach nie ale jak by ktoś na irc podkablował i gm przyszedł to widać że stoisz 10metrów od moba i one deda ale i dalej stoisz

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A myślisz , że GM będzie wszystkim sprawdzał logi po kolei ? Wątpię , żeby było wykrywalne nawet. Chyba , że GM stoi obok ciebie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Włącz Funkcje Anty-report w ExpBocie :) Wyłącza Ona lurowanie jak wykryje kogoś w pobliżu a potem jak se pójdzie to znowu włącza

Opublikowano

Ja wlasne dostalem bana w ten sposob na s11. Na moim pro 68 lvlu xD. na Mobloku. Postawilem w v1 i wpadl gm. i Napisal czy moge to wylaczyc. xD ja spytalem co i odrazu banik xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak Cię ktoś podkabluje to pewnie dostaniesz, jak nie to nie :D Ja jechałem sporo na moob lock'u i nie dostałem. Jak to się mówi "ryzyk fizyk".

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...