Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Libcza graczy metin2 na świecie

edosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy zastanawiał się ktoś ile jest na świecie graczy metin2? zastanawia mnie to od dłuższego czasu... a może gdzieś jest jakieś info ile na całym świecie gra ludzi w ta gre?

P4hS6w.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia czy to wyświetla tylko liczbę graczy, którzy grają poprzez Steam, czy poprzez Steam oraz Gameforge, ale na Steamie można sprawdzić ile graczy grało w ostatnim czasie (waha się to tam pomiędzy 1000-2000 bodajże)

Opublikowano
Dnia 31.03.2021 o 09:15, MrVip615 napisał:

Nie mam pojęcia czy to wyświetla tylko liczbę graczy, którzy grają poprzez Steam, czy poprzez Steam oraz Gameforge, ale na Steamie można sprawdzić ile graczy grało w ostatnim czasie (waha się to tam pomiędzy 1000-2000 bodajże)

na steamie gra zdecydowanie mniejszość, przez gf'a gra większość

apBVFJp.png

Opublikowano
Dnia 1.04.2021 o 21:40, taxi2286 napisał:

2000 graczy z czego 3/4 to boty 

mam nadzieje że ten komentarz to był żart prima aprillisowy xD jeśli myślisz że 20 botów w m1 to 3/4 graczy to się mylisz xD większość nie siedzi w m1 tylko lata dungi, dropi i ogólnie gra...

apBVFJp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...