Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

posiadam woja body 54lvl eq

-luska+4 1k pz

-okrągła+7

-żelak+7

-fms+9 sr 10%

-buty 1k pz

-naszyjnik 1k pz

-branza 500pz

-ebony+7

ogólnie mam 700ataku 360defa i 10,5kpz staty wymaxowany wit reszta w siłe i teraz pytanie gdzie expić odrazu pisze że sw odpada tam jest tak słabo że z grupki mam 0,02 więc mało a w v1 max 3grypki biore więc gdzie expic posypią się + czy -

kto będzie pisał komentarze bezsensowne/nie na temat zostanie zminusowany dziennym limitem

@edit i czy wymienić tą łuske na złotą+6 ? z większym + mnie nie stać chociaż 1fb pracuje codziennie od 6rano do 23 i 1 konto na medalach a głównym chrem siedzie na metkach cienia w dolnie

@edit 2 własnie na oardzie znalazłem fms sr 42 umki -9 kd +4pod expa jak licytacja za wysoko nie wejdzie to tylko go zmienie buffa mam 36lvl błogo m3 pomoc m4 i odbicie 1

tyko teraz gdzie expić

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Załatw sobie złotą +7 dobrą, ebo i srebrną najlepiej +9, Fms przynajmniej z 34%sr++ z dobrymi KD i żelaka kup +8/9 jeśli cie stać.Kupuj również bony po 2k hp bo 1,5k ci się nie opłaca bo dużo to nie zmieni.

Łuskę wymień lub sellni i resztę eq co będziesz wymieniał to też sellaj.

A expić to możesz w v1 ale to już jak załatwisz sobie eq i buffa to ci będzie bardzo ładnie szło a na razie nie pozostaje chyba ci nic innego ja Świątynia.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Po pierwsze kup żelka +9. Zamień tą łuske na złotą +7 z kd +3 najlepiej. Zamień branze 500hp na jakąś 1k\1,5k hp. Ebony staraj się robić/kupić +8/9. Jak expisz z konia to polecam ribka +8/9 śr. 15-20 i kd +3.

y5r5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...