Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchantowanie komendą

fakon847

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mieczorororo:strosc 7 odrzut 4 looting 5 zaklenty 3 kifol:wydajnosc 7 fortuna 4 niezniszczalnosc 5 luk:punch 3 plomien 2 nieskonczonosc niezniszczalnosc moc 7 prosze

dajcie  mi komendę pls

Opublikowano

Em mogę napisać ci tą komendę ale nie do końca zrozumiałem jakie enchanty mają być na miecz. Edit:pisząc zaklęty miałeś na myśli fire aspect czy jakoś tak się to pisze.

Opublikowano

/give (twój nick) diamond_sword 1 0 {ench:[{id:16,lvl:7},{id:21,lvl:5},{id:20,lvl:3},{id:19,lvl:4}]}

/give (twój nick) diamond_pickaxe 1 0 {ench:[{id:32,lvl:7},{id:35,lvl:7},{id:34,lvl:5}]}

/give (twój nick) bow 1 0 {ench:[{id:48,lvl:7},{id:49,lvl:3},{id:50,lvl:2},{id:34,lvl:3},{id:51,lvl:1}]}

Prosz nie napisałeś jaka wersja ale 1.8 - 1.12.2 na pewno będzie działać. Jak możesz to daj serduszko czy coś xd.

ps: A ha i sorki za ortografie jeśli zrobiłem jakieś błędy i masz tu link do strony z id enchantów + tak jakby co to aby przywołać jakiś item z enchantem to użyj komendy 

/give (twój nick) (id itemu) 1 0 {ench:[{id:id enchantu,lvl:poziom enchantu}]}

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Enchantowanie komendą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...