Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szaman smok czemu? Jak ci się nie chce expić możesz bufować xD

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Sura. Yabuza może i mówi dobrze ale jeżeli zależy Ci na szybkim expieniu i samodzielności to graj surą. Grając szamanem będziesz uzależniony przez pewien czas od innych bo sam nie będziesz mógł expić na mocnych potworkach, a ludzie mogą Cię jako buffa olewać :>

Fw15x0y.png

Opublikowano

Jeżeli grasz z Multi DMG to graj szamanem - smokiem , a jak normalnie (tylko na EM2) to graj surą WP.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak ci nie zależy na łątwej grze to bierz Archera :D Chociaż ja bym ci proponował grać BMką.

2% forumowiczów lubi Mouthains (są głupi), jeżeli należysz do tych 98%( nie głupich) wklej to do sygnatury.

subaruo.jpg

Opublikowano

ja bym wolał szamana smoka za 35kk kupisz lepsze eq, rób 2 buffy na M tak żeby do 35 lvla cie ktoś expił a potem zrób bojowca z dobrym dzwonkiem będziesz dobrze kroił a w przeciwieństwie do sury nie musisz zapraszać buffa do pt ;]

Opublikowano

@Rules on się pyta czy Szamanem Smokiem czy Surą WP,a ty tutaj z BM'em i Archer'em wyjeżdzasz :P

@Topic Polecam Ci grac Szamanem Smokiem.Jak będziesz miał gdzieś 50lv to tą postacią gra dopiero się zaczyna :P

Szaman Smok:

+Tanie KU

+Masz Pomoc Smoka,więc dodatkowe Krytyki

+Możliwośc Buffowania Komuś

+Szybko Wbija się Skille

+Przy dobrze rozwiniętych skillach i na high lvl wymiata w PVP

-Na niskich lvlach beznadziejny

-Dosyc długo się Expi

Sura WP:

+Najlepszy w Grocie

+Bardzo łatwo się Expi

+Można expic samemu

+Tanie KU

-Słaby w PVP

Tyle ode mnie :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Ja bym wolał szamana ale nie wiem jak ty.

Szamanem też możesz buffować i pomagać innym w expieniu za bycie w pt i podexpianie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli pomogłem lub odpowiedziałem dobrze <Daj +>.

Opublikowano

Ja ci proponuje Grac Archerką lub archerem ;p .Na 42 levelu z Jelonkiem +8/9 sr okolo 30 mozesz spokojnie chodzic na bosy typu krolowa pajakow / 9 ogonow a mozna niezle zarobić ;p znam archerke co na 41 levelu ubija bosy . Oczywiscie z MARMURKIEM Najlepiej Dziki Sluga

Milego bicia leveli :O

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...