Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tibia win 10

Roboxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem z tibia RL pare dni temu zmienilem windowsa 7 na 10 i kurde mam lagi ze czesto jak mnie odlaguje jestem w temple nie mam pojecia czemu tak sie dzieje probowalem zmienic ustawienia w cliencie nic to nie daje mam karte graficzna intel(R) HD Graphics 4600 ale bylo wczesniej ok nie mam pojecia co i jak pomoze ktos

Opublikowano

Powiem ci że patrząc na kartę graficzna mogę stwierdzić że twój sprzęt nie jest w stanie uciągnąć Tibii razem z Win 10, który jest dosyć wymagający, oraz nie jest już Tibia 7.1 czy 8.6 a 12, gdzie mi na Rx 560 4gb mam 120 fps w depo i po 60 team huntach. Proponuję zacząć od konfiguracji Windowsa 10. Tu masz poradnik: https://www.youtube.com/watch?v=Nk5q0oEpZVA&t=725s

Opublikowano

Podejrzewam że twoja karta graficzna ma nawet problem aby pociągnąć animacje w paincie na windows 10, wróć do win 7 albo nowy komputer 😛

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...