Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy ekipy na działający serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
z każdym nowym dniem pragniemy rozwoju naszego serwera opartego obecnie na trybie survivalowym, lecz do tego potrzeba odpowiedniej kardy 😉
Dlatego poszukujemy wszystkich ról, które pomogą nam prowadzić i tworzyć dalej serwer.
WYMAGANIA nie są skomplikowane, dojrzałość, kultura, duża aktywność, doświadczenie, wiedza i chęci.

A o tym, co chętny otrzyma, jakie będzie miał zadania, chętnie poinformujemy na DC:
Easy#9140

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

18 godzin temu, opkarol11 napisał:

Coś więcej o serwerze? 

Jednak w obecnych czasach czysty serwer survival bo z tego:

wnioskuję, ma dość małą popularność ze względu na brak anty griefferów (bajerów, pluginerów),

ale także na brak innowacyjności

Nie widzę sensu, aby na podstawie informacji zawartych w powyższym ogłoszeniu mówić, że nie mamy "bajerów, pluginerów", i przez to nikt u nas nie gra, że nie mamy niczego innowacyjnego. Jest wiele serwerów survival zrobionych bardzo przemyślanie i dających wiele frajdy graczom, i to z wieloma nowymi rozwiązaniami, nazwa czy rodzaj trybu nie ma w tej sprawie nic do rzeczy. 
Sam szukałeś/szukasz ludzi na serwer skyblock, i nie ma tam najmniejszego pierdo*onego słówka na temat trybu, oprócz tego że podałeś nazwę, więc przestań chodzić po forum i zgrywać wielkiego znawce, skoro twoje ogłoszenie jest tak samo skromne. Mi to pachnie hipokryzją, i idiotyzmem.
Pozdrawiam 🙂

Opublikowano
22 minuty temu, opkarol11 napisał:

Jednak...

Sam piszesz, że twój serwer jest działający, więc coś na nim musi być, żeby gracze aktywnie na nim grali,

więc jest różnica pomiędzy serwerem który już działa, a projektem który powstaje (5head totalny z ciebie)

Ale ja tu nie szukam graczy, tylko administracji (więc mechaniki i zawartość jest mało istotna, poza tym zawsze można dopytać na dc), a to, że serwer działa wcale nie wymaga ode mnie wyjawienia szczegółowych informacji, co takiego mam że gracze u mnie aktywnie grają. 
Różnica pomiędzy serwerem, który działa, a który jest budowany jest taka w tego typu ogłoszeniach, że osoby na pomocników/moderatorów/adminów mają sens przychodzić bo czeka na nich od razu "robota", albo jakakolwiek osoba na jakąkolwiek range wie, że można już pracować na serwerze z bazą stałych graczy.
Widać u ciebie niski poziom, skoro gdy ktoś ma uwagi co do twojej wypowiedzi to nazywasz taką osobę "5head". Oczywiście nie chodzi tutaj o to, że to wielka obraza, tylko że nie masz argumentów, i próbujesz urazić osobę, z którą rozmawiasz. Uprzedzając - pewnie wytkniesz mi to samo, więc moje słowa odnosiły się do zachowania, ty odnosisz się bezpośrednio do mojej osoby. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...