Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję serwera.

Aciek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję serwera maple story, który ma mniej więcej takie coś:

Exp x 30 (i poniżej 30).

Drop x (Nie większy niż 10)

Meso Drop (50 MAX).

Maple Story Wersja v55, lub v60.

Polacy, lub miła atmosfera.

Często Online, i żeby to nie był serwer na 2 - 3 dni.

Nie mylić z przyklejonymi tematami.

@Down.

Mi nie zależy na postach, mam je głęboko w ...

Przejrzałem:

www.mapleservers.net

www.ragezone.com

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

A może PPP? Kurde aciek spam robisz, 3 tematy pod rząd i wszystkie twoje. Wiesz co to ragezone? JAK TAM NIE MA TO W OGÓLE NIE MA :[

Opublikowano

@Up

Jakbys sie przyjrzal to Kazdy Temat jaki Aciek napisal byl Bardzo Pomocny wiec od czasu do czasu powinien muc napisac jakis inny temat np. Ze szuka Servera.

A spam to teraz ty robisz -.-

W kazdym poscie "zle" "nie" "Nie tu" "Prosby Pytania Problemy" wogule...

Ty nigdy nic milego ze przyda sie ...

No moze nie nigdy bo pewnie po 5h szukania znajdziesz jakis post wktorym napisales przynajmniej "Fajnie" X_X

@Topic

Takich Serverow jest malo :/

Gralem na XeraMS ale pliki im zapieprzyli i po tygodniu juz padl server :/

I Szukam dalej ale ja szukam z 50 - 100exp xD

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano
wogule

muc

Aciek wysilił się w dwóch tematach, jeden jak założyć serwer (jak dla mnie przetłumaczone bo to samo jest na RZ tyle że po ENG...) a jeden z patchami. I od razu jest wielki i pomocny? Może i wielki bo mu się chciało to robić, ale dlaczego pomocny? Tut jak postawić serwer po polsku, tylko dla tych co nie umieją angielskiego, a prawda jest taka że prawie całe forum nie umie....To co? Wszyscy mają po 10 lat?! Zaraz się do mnie dojebiecie że ja nic nie zrobiłem dla tego forum. To co mam zrobić? Pisać tuty dla 10 latków? I wtedy będę pr0el0?

@down

idź się umyj łysy ch**ju

tegooo chciałeś?

Po prostu dla mnie na internet powinny być testy sprawdzające poziom inteligencji, teraz to wszyscy mogą wbić wszędzie i pierdolić bez sensu.

Wszyscy mają w dupie osoby czepiające się ortografii, bo same siedzą 24/7 przy kompie a w szkole śpią, znam kolesia co chodzi do trzeciej gimnazjum a pisze boże przez rz.... Ja już się tu nie wypowiadam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...