Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer metin2 easy ew.easy/medium ?

Avangardos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako,że temat "nie wiesz gdzie zagrać" wygasł i jest zablokowany to zapytam tu,może zastosuję wzór z tamtego tematu.

Zależy mi najbardziej na: Serwerze easy lub medium/easy

Dodatkowe informacje: Najlepiej jakby nie było alchemii szarf i takich dupereli,ale już w ostateczności ujdzie i to.Najlepiej jakby grało sporo osób.

Nagroda za pomoc:  Like,oraz ładnie podziękuję. :) 

Wykluczam serwery:  Wykluczam Glador,Earise, Erubin i ogolnie serwery z nie wiadomo iloma duperelami i z bardzo mala iloscia osob. 

Liczę na szybka odpowiedź,z góry dzięki !

Opublikowano

Easy lub easy/medium bez dupereli w 2021? To tak jakbyś wygrał w lotto( patrząc na polską scenę metina).

Interesują cie zagraniczne serwery? Czy tylko celujesz w polskie?

Opublikowano
Dnia 27.02.2021 o 21:37, Insigin napisał:

Easy lub easy/medium bez dupereli w 2021? To tak jakbyś wygrał w lotto( patrząc na polską scenę metina).

Interesują cie zagraniczne serwery? Czy tylko celujesz w polskie?

Serwery zagraniczne,ew.takie miedzynarodowe tez wchodza w gre,tylko raczej liczyłbym na język Angielski tj.nazwy itemow,questow i w ogole po Angielsku,bo ja coś po Turecku/Niemiecku to lipka 😕 

Opublikowano
4 godziny temu, Avangardos napisał:

Serwery zagraniczne,ew.takie miedzynarodowe tez wchodza w gre,tylko raczej liczyłbym na język Angielski tj.nazwy itemow,questow i w ogole po Angielsku,bo ja coś po Turecku/Niemiecku to lipka 😕 

Aeldra

Calliope2

Rubinium

Nexus Server 2 

WOM2

Niektórě posiadają język Polski. A pozostałe Angielski itd...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...