Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z resource packiem

Hjelmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze to nie texture pack, tylko resources pack. Po drugie ten resources pack jest na inną wersje. Jak mi napiszesz na jakiej wersji grasz i wyślesz mi tą paczke to ci ją przerobie tak żeby powinna działać

Opublikowano

idk czemu nie wysłało też słów jak je pisałam xd 

chciało by się komuś przerobić teksturpack z 1.8.9 na 1.16.4? bo znalazłam taki jeden zarąbisty teksturpack, ale jest na 1.8.9 i wyskaują takie błędy jak jest wyżej

i czy też nie chciało by się komuś pomieszać teksturpacki 

jak ktoś chęty to dam teksturpacka/ki

Opublikowano

Jak chcesz zmienić wersje resources packa to to w chodzisz w jego folder, gdzie będzie pack.png, kolejny folder, i pack.mcmeta którego musisz otworzyć za pomocą notatnika i notepada. Następnie zmień linijke z formatem w taki sposób:

screen.PNG

Opublikowano
13 minut temu, _xxiiliixx_ napisał:

Jak chcesz zmienić wersje resources packa to to w chodzisz w jego folder, gdzie będzie pack.png, kolejny folder, i pack.mcmeta którego musisz otworzyć za pomocą notatnika i notepada. Następnie zmień linijke z formatem w taki sposób:

screen.PNG

jak wchodzę w to ''pack.png'' to mi się odrazu program gdzie są zdjęcia pokazywane otwiera xd, a żadnego 'kolejnego foldera nie ma

Przed chwilą, Hjelmen napisał:

jak wchodzę w to ''pack.png'' to mi się odrazu program gdzie są zdjęcia pokazywane otwiera xd, a żadnego 'kolejnego foldera nie ma

image.png

Opublikowano
9 minut temu, Hjelmen napisał:

ok dzk a jak je łączyć? te packi xd

Jak chcesz mieć 2 naraz to włącz je naraz ale przez to niektóre textury będą z jednego resources packa a inne z drugiego

Opublikowano
7 minut temu, _xxiiliixx_ napisał:

Jak chcesz mieć 2 naraz to włącz je naraz ale przez to niektóre textury będą z jednego resources packa a inne z drugiego

ale ja chce mieć je w 1 xd 

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Problem z resource packiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...