Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenox lub Dragon

Skyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

planuję powrócić do starych czasu, a bardziej sobie je przypomnieć i mam chęć zagrać na xenox lub dragon. Słyszałem, że był duży rework obydwu serwerów i nie wiem jak teraz wygląda sytuacja, na którym gra więcej ludzi i ogólnie na który lepiej wrócić.      

Opublikowano

Z tej dwójki to Xenoxa bym brał bardziej pod uwagę, na dragonie coraz mnie graczy.

Xenox trzyma się dłużej z w miarę stałą liczba graczy.

Opublikowano
2 godziny temu, Skyr napisał:

jesteś w stanie określić ile średnio gra?

Xenox ok 1000 może i więcej 

Dragon sadzać po channelu ze sklepami i ogólnie po aktywności na chatcie to może będzie z 300.

Opublikowano

Boże co oni zrobili z tym xenoxem. Jaki to jest chłam teraz wypełniony tym całym nowym syfem, a dzieci grają bez pojęcia, a właściciel tylko siedzi i się śmieje tłucząc hajs na tym ścierwie.

Opublikowano
46 minut temu, Skyr napisał:

Boże co oni zrobili z tym xenoxem. Jaki to jest chłam teraz wypełniony tym całym nowym syfem, a dzieci grają bez pojęcia, a właściciel tylko siedzi i się śmieje tłucząc hajs na tym ścierwie.

Czegoś żeś się spodziewał? teraz praktycznie wszystkie serwery są robione pod kasę.

Kiedy ktoś szuka nostalgii 🙂 najlepszy sposób na zarobek.

Opublikowano
5 godzin temu, Insigin napisał:

Czegoś żeś się spodziewał? teraz praktycznie wszystkie serwery są robione pod kasę.

Kiedy ktoś szuka nostalgii 🙂 najlepszy sposób na zarobek.

Wiadomo ale słuchaj, żeby mieć godność i nazywać to xenoxem? Przecież to jest całkiem inny serwer, szczerze mówiąc wolałbym już tego dragona z 300 graczami online. To jest teraz takie gówno ten xenox. Spędziłem kilka lat na xenoxie, pandorze i dragonie ale z tych trzech to są wymiociny którym właśnie jest xenox. Nie przekona mnie nawet liczba graczy bo są to w większości dzieci i osoby, które nawet nie grały na wcześniejszym xenoxie. 

Tfu na to gówno, wybacz za kwaśne słowa ale to jest typowe gówno pod pieniądze mydlące oczy ludziom pod fałszywą nazwą xenox. Jebać te ich nowe zbroje, wysram rano kupę i wygląda to lepiej niż te dodatki, ale xenoxa nie zniszczyli i nie zniszczą bo legendy już dawno nie ma i nie będzie bo na pewno tacy ludzie pazerni nie utworzą takiego serwera, a pozostanie im śmianie się z dzieciaczków kupujących smocze monety.

Opublikowano
32 minuty temu, Skyr napisał:

Wiadomo ale słuchaj, żeby mieć godność i nazywać to xenoxem? Przecież to jest całkiem inny serwer, szczerze mówiąc wolałbym już tego dragona z 300 graczami online. To jest teraz takie gówno ten xenox. Spędziłem kilka lat na xenoxie, pandorze i dragonie ale z tych trzech to są wymiociny którym właśnie jest xenox. Nie przekona mnie nawet liczba graczy bo są to w większości dzieci i osoby, które nawet nie grały na wcześniejszym xenoxie. 

Tfu na to gówno, wybacz za kwaśne słowa ale to jest typowe gówno pod pieniądze mydlące oczy ludziom pod fałszywą nazwą xenox. Jebać te ich nowe zbroje, wysram rano kupę i wygląda to lepiej niż te dodatki, ale xenoxa nie zniszczyli i nie zniszczą bo legendy już dawno nie ma i nie będzie bo na pewno tacy ludzie pazerni nie utworzą takiego serwera, a pozostanie im śmianie się z dzieciaczków kupujących smocze monety.

Takie mamy community metina, większość techników serwerowych ma w dupie graczy tylko żeby jak najwięcej kasy wyciągać i za 2 mieś bądź dzień później postawić inny.

Temu polecam grać 4fun i nie dawać chodź grosza im zarobić tylko sobie sprzedając konto za PLN.

No ten Xenox się rożni i to pod wieloma względami od prawdziwego starego dobrego Xenoxa. 

Ludzie znajda się do grania mimo powielania tematu ze te nostalgiczne serwery z lat młodzieńczych to tylko bait żeby jak najwięcej ludzi przyszło i kupowało ISa. No ale co zrobisz takim nie przegadasz mimo dowodów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 15.02.2021 o 22:13, Skyr napisał:

Po tym komenrmtarzu mam wrażenie, że nie grałeś na starym xenoxie, albo po prostu mylisz serwery.

Zbroje sa takie jakie były na xenoxie, jedynie teraz zrobili aktualizacje poziomowa... przeciez logiczne, ze zerwer nie będzie stał w miejscu?

Argentus tez nie stal w miejscu i sie rozwijal dalej. Czasem nie czaje was jako graczy, serwer oldschool nic nie jest dodzwane to źle, ale jak jest aktualizacja to juz syf... 

image.png

Opublikowano
11 minut temu, ILui napisał:

Po tym komenrmtarzu mam wrażenie, że nie grałeś na starym xenoxie, albo po prostu mylisz serwery.

Zbroje sa takie jakie były na xenoxie, jedynie teraz zrobili aktualizacje poziomowa... przeciez logiczne, ze zerwer nie będzie stał w miejscu?

Argentus tez nie stal w miejscu i sie rozwijal dalej. Czasem nie czaje was jako graczy, serwer oldschool nic nie jest dodzwane to źle, ale jak jest aktualizacja to juz syf... 

Tylko, że tym ,,syfem" są dzisiejsze reworki mające na celu zarobić siano na głupich ludziach zapewne w Twoim pokroju, a później zbierają szmaty i zamykają serwery.

Opublikowano

Tak ogólnie to nie polecam grać w metina w 2k21, jest dużo lepszych gier od tego gniota. 

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Opublikowano
16 godzin temu, Kaori. napisał:

Tak ogólnie to nie polecam grać w metina w 2k21, jest dużo lepszych gier od tego gniota. 

Uważaj bo zaraz Cię zjedzą dzieci, którzy liżą rowek adminkom prywatnych serwerów.

• Rockets zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...