Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serweram minecraft hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem, a mianowicie gram sobie z kolegami w mc na serwerze zrobionym przez hamachi. Jestem ja jako host i 2 osoby. Problem jest taki, iż jeden z kolegów nie ma jakiegoś koszmarnego łącza interetowego, ale i tak nie może CZASAMI, a nawet często dołączyć. Problem znika jak jest sam w domu, bo internetu mu nie zjadają, a drugi kolega też ma czasem problemy, ale nie tak często. Pisze, że timed out i go wywala. Nawet przez chwile się rusza ale potem i tak coś się dzieje. Zapora wyłączona, serwer dobrze skonfigurowany, bo przecież dołączają, ale czasem jest to po prostu denerwujące. Pytanie: Kolega ma problem? Powinien zmienić internet? Czy ja mam coś nie tak? Prosze o pomoc.

obraz_2021-02-12_230724.png

Opublikowano

Wydaję mi się, że może być to problem z internetem. Słyszałem, że można ustawić długość timeoutu, ale to przy startupie na VPS.

Będę wdzięczny jeżeli wejdziesz na mój profil i zobaczysz moje projekty 😉

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...