Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalne serwery discord na zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz może osoby/osób które zrobią ci profesjonalnego discroda, pod twoje zachcianki ? Dobrze trafiłeś ! Jesteśmy grupą która zajumuję się tworzeniem serwerów na discordzie. Robimy to od ponad 1 roku ! Jeżeli jesteś chętny/chętna napisz do mnie na discordzie xXmartynciaxX#2066, z pewnością odpiszę. Teraz wymienie co dokładnie możemy zrobić na serwerze :

Stworzyć kanały pisemne ( takie jakie będziesz chciał/a)

Stworzyć kanały głosowe ( takie jakie będziesz chciał/a)

Stworzymy specjalne role dla członków oraz administacji

Dodamy i skonfigurujemy boty : Rythm, MEE6, Rythm2, DankMemer, ProBot i wiele innych ( takich jakich będzisz chciał )

Dodamy role za reakcje

Serwer discord stworzymy w maksymalnie od 2 - 6 godzin ( zależy od jego wielkości )

Oczywiście jest to usługa płatna

Ceny wachają się w okolicach 15 - 40 zł za serwer

Akceptujemy płatności Paysafcardem i PayPalem ( Ps. Gdy zapłacisz PayPalem wyjdzie ci trochętaniej  )

Zapraszamy do zakupu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 11.02.2021 o 09:20, Oskario1337 napisał:

oskario1337 jestem zainteresowany lecz ta nazwa użytkownika nie działa :C można nową?

oskario1337 jestem zainteresowany lecz ta nazwa użytkownika nie działa :C można nową?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...