Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwera

SzaaCun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Ostatnio naszła mnie ochota na ogranie od nowa metina2, niestety patrzac na polskie serwery jest kicha, valium vidgar pangea które ludzie polecają sa ok, jednak za duży odstep czasu od startu do teraz wydaje mi się bo strasznie dużo jest przedmiotów na rynku. Zastanawiam się moze nad czymś zagranicznym, z dużą ilością graczy, medium z domieszką hard najlepiej

Natomiast jeżeli macie inne zdanie na temat valium i vidgar i ew. startu na tych serwerach proszę o rozjaśnienie sytuacji :)

Pozdrawiam

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

medium z domieszką hard to wom2.org, jak pisze tego posta to są jeszcze dwa serwery, odyssey i aurora, ten pierwszy to trochę ułatwiona Aurora (pseudo "akademia"), który zostanie połączony a Aurorą chyba już w tym tygodniu. Aby Twoje konto zostało przeniesione z Odyssey podczas fuzji, musi mieć ono postać 60lvl+, więc jakbyś chciał się zatrzymać na 42 lvl to zrób sobie na tym samym koncie postać 60 lvl. Możesz poczytać na forum, serwer bardzo dobry, który uwydatnia metina a nie zmienia go w inne gry (kevra i systemy z wowa, yikes)

fb.com/myrodj

Opublikowano

dzisiaj startuje super serwer Earise.pl 😉 polecam z całego serca :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z serwerów hard po padnięciu WOM'a mogę polecić leya2.pl, ciężko znaleść lepszego aktualnie, zwłaszcza że Sewer niedawno wystarował. Można poczuć magię z 2008r.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...