Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer metin2 medium - stojący dłuższy czas

Degusta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, przychodzę z zapytaniem czy nie znacie może jakiegoś priva wartego uwagi, na którym gra sporo osób i stoi dłuższy czas?
Chodzi mi o serwer bardziej medium. Nie hard, nie easy 🙂 Zastanawiałem się nad Pangea, czy jest warta uwagi?

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Pangea to easy do 180 potem zaczyna się zabawa, strasznie dużo udziwnień (czyt. nowych systemów), ale jak najbardziej polecam.

Valium tez dobry jest tak samo Vidgar (oba nie są stricte Medium, maja trochę domieszki hard).

Pytanie czy maja być to polskie serwery czy zagraniczne tez cię interesują? 

Opublikowano

Głównie polskie serwery mnie interesują. Jeśli chodzi o zagraniczne, też mogłyby być pod warunkiem, że macie jakieś informacje czy jest tam choć garstka polskich gildii 🙂

MOBO:  GA-B85M-D3H | CPU: Intel Core i5 4460 3.2 GHz / Turbo 3.4 GHz | RAM: Geil Dragon 8 GB DDR3 CL11|
GPU:  Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GD5T | CPU cooling: be quiet! Pure Rock BK009 |SSD: SanDisk 128 GB SSD|
PSU:
Chieftec 600W
| Tower: Zalman Z3 +

Opublikowano

Na polskim rynku malo co jest wartych uwagi serwerow wiec przewaznie podaje sie klasyczna 3ke Panege Valium VIdgar.

Jest tez jeszcze glador ale to podobny do Pangea serwer.

Z zagranicznych masz

Aeldra

Calliope2

Rubinium

Nexus Server 2 

WOM2

Na każdym z nich masz jakieś większe/mniejsze społeczności polskie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...