Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coz moj problem jest bardzo irytujacy... przeczytalem juz ok 25 ku aura miecza i udalo mi sie osiagnac zaledwie poziom m3... Czy ktos zna jakis sposob zeby ku latwiej wchodzilo czy w ogole istnieje na to jakas metoda?

Oczywiscie przed napisaniem tematu skorzystalem z wyszukiwarki ale mozliwe ze jestem zbyt skretynialy zeby znalezc to czego potrzebuje wiec jesli taki temat juz byl to soraweczka:) ale prosze o pomoc bo to naprawde strasznie wku..:)

od plusa wolalbym szlunia albo jakis browarek ale jak sobie chcesz ;)

Opublikowano

Czytnij rade pustelnika z Isa to wejdzie ;] Ale ona bardzo droga. I ty juz placzesz bo tylko do m3 ci aura doszla? Hahahahha . Kolega przeczytal ok .50 berkow i ma m2 ^^

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

I ty juz placzesz bo tylko do m3 ci aura doszla? Hahahahha . Kolega przeczytal ok .50 berkow i ma m2 ^^

nie placze tylko mnie to irytuje.. zeby chociaz dalo sie czytac jedna ksiazke za druga.. poza tym to chyba nic zlego ze szukam jakiegos sposobu :)? wiem ze nie ma co isc na latwizne ale czasem warto :) i bardziej myslalem o jakims bugu albo cos ale dzieki wielkie za pomoc poprobuje :D

Opublikowano

No mnie to tez irytuje.... Jak dobrze idzie to ok. rok wbija sie skila z M1 na G ;]] Bez Is nic nie zrobisz . Bugow niestety niema . Kup 500kk na allegro za cala kase kup Ku Aure . Pozniej kilkadziesiat zwoi egzo - i aura m7-8...... Jak bd miec fuksa to na g wejdzie..

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Jak dobrze idzie to ok. rok wbija sie skila z M1 na G ;]]

Mam nadzieje ze zdrowo przesadziles... :P

a przy okazji bo tak spojrzalem na zwoj egzorcyzmu to o co biega z ta cala klatwa zlego ducha? i czy ten zwoj moze pomoc w nauce ;) ?

Opublikowano

on niepomaga neistety. tylko chodzi o to ze ile ich uzyjesz tyle Ku mozesz czytac w 1 dzien. Zdrowo nie przesadzilem . No ok , 10 miesiecy skill na g . Trzeba 55 KU a wchodzi sr co 5-6 .Wez to teraz policz . Wychodzi troszke mniej niz rok .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Kup zwoje egzo i rady pustelnika (zwiększają szansę na przeczytanie pomyślne KU) a i skilla z M1 na G1 można wbić średnio w 3-4 miechy. (bynajmniej ja tyle wbijałem a nie używałem ISa.

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

to róźnei wchodzi a nie że zawsze tak mój kolega przeczytał 8 ksiąg i ma m4 silne ciało a ja 30ksiąg i m2

"Mam szacunek do przyjaźni

Mam szacunek do miłości

cenie w człowieku uczucia

a nie jego posiadłości

Mam szacunek dla prawdziwych

Mam pogardę dla fałszywych

zaciskam piąchy za te wszystkie wyrządzone krzywdy"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...