Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chętnie zagram na klasyku!

Skyr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! 

Poszukuję klasycznego serwera/oldschool bez udziwnień i zbędnych dodatków typu szarfy, nowe bronie i miecze, mapy.. Zależy mi aby serwer był stabilny, grało przynajmniej 800 osób w ciągu dnia i serwer nie był oparty na pay2win.  Coś podobnego do Dragon lub Pandora, a właśnie jak z Dragonem? Słyszałem, że była reaktywacja jakiś czas temu, warto wrócić i choć odrobinę poczuć klimat dawnych lat? Miałem dosyć dużą przerwę w Mt2 i chcę wrócić. 

Powracając-jest jeszcze jakiś serwer godny polecenia, który utrzymuje się dłuższy czas? bądź zapowiedzi jakiejś? Myślałem też o Ravii, żyje to wgl jeszcze? Nie wykluczam serwerów hard, ale jak wspomniałem ważne by był oldschoolem/klasykiem a nie z tymi gównami szarfami, nowymi bossami i innymi pierdołami, po prostu nie podoba mi się to, cóż są gusty i guściki :D  choć nie pogardzę w miarę ciekawymi dodatkami ale nie niszczącymi rozgrywki i nie wprowadzające właśnie jakiś głupot. Obecnie jestem ciemny i nie wiem jak wygląda teraz sytuacja Metina na polskim rynku, a i zapomniałbym dodać, tylko i wyłącznie interesują mnie polskie serwery. 

Życzę miłej niedzieli!

Opublikowano
13 godzin temu, Skyr napisał:

Całkowicie upadła czy po prostu tam nikt już nie gra?

Nikt nie grał to padała.

Jak klasyka szukasz bez zbędnych udziwnień to polecam  Metin2 SG, zagraniczny ale wart uwagi.  Dragon lub Pandora? aktualne są pod zbijanie kasy wiec szkoda tracić czas na te serwery.

Na Polskim rynku nie ma aktualnie żadnych takich oldschooli prócz chyba Gromo ale tez dupy nie urywa.

Musiałbyś poczekać na kolejnego Classicamt2 bądź mediummt2 od PompaTeam. (ahh czuje ze zaraz znajdzie się jeden czy drugi znawca ze kolejny serwer pod kasę, ale patrząc na to wszystko to tutaj najwięcej gra i się utrzyma przez 1-2 miesiące z w miarę stalą liczba graczy, nie żebym polecał czy cos, tylko obiektywne spojrzenie 😅)

Opublikowano

Byłem na Gromo i zmarnowałem tylko czas.. Może z 50 osób na całym serwerze.  Nic nowego, nudny i głupi serwer, tak  jak wspomniałeś dupy nie urywa. W ciągu dwóch lat to było więcej reworków tego wszystkiego niż mój pies ma włosów na całym ciele. Najwidoczniej na chwilę obecną sytuacja polskiego rynku to dno, a celem jest tylko zarobić i pozamiatać na końcu. Czekam na coś innego, może coś kiedyś wpadnie.

Opublikowano
Dnia 8.02.2021 o 12:48, Skyr napisał:

Byłem na Gromo i zmarnowałem tylko czas.. Może z 50 osób na całym serwerze.  Nic nowego, nudny i głupi serwer, tak  jak wspomniałeś dupy nie urywa. W ciągu dwóch lat to było więcej reworków tego wszystkiego niż mój pies ma włosów na całym ciele. Najwidoczniej na chwilę obecną sytuacja polskiego rynku to dno, a celem jest tylko zarobić i pozamiatać na końcu. Czekam na coś innego, może coś kiedyś wpadnie.

może nie 50, ludzie tam nie siedzą w M1 😄

Dnia 8.02.2021 o 11:48, Insigin napisał:

Nikt nie grał to padała.

Jak klasyka szukasz bez zbędnych udziwnień to polecam  Metin2 SG, zagraniczny ale wart uwagi.  Dragon lub Pandora? aktualne są pod zbijanie kasy wiec szkoda tracić czas na te serwery.

Na Polskim rynku nie ma aktualnie żadnych takich oldschooli prócz chyba Gromo ale tez dupy nie urywa.

Musiałbyś poczekać na kolejnego Classicamt2 bądź mediummt2 od PompaTeam. (ahh czuje ze zaraz znajdzie się jeden czy drugi znawca ze kolejny serwer pod kasę, ale patrząc na to wszystko to tutaj najwięcej gra i się utrzyma przez 1-2 miesiące z w miarę stalą liczba graczy, nie żebym polecał czy cos, tylko obiektywne spojrzenie 😅)

Tu chciałbym tylko przypomnieć o sytuacji z Nitrem jak leciał w topke XDDD

apBVFJp.png

Opublikowano
24 minuty temu, ChanellMaciek33 napisał:

Tu chciałbym tylko przypomnieć o sytuacji z Nitrem jak leciał w topke XDDD

Wiesz dla ludzi co przyszli sobie pograć 4fun albo wracają po przerwie i nie maja zamiaru lecieć w topke ani kasy na serwer wydawać   to na takie coś raczej patrzeć nie będą

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...