Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Hack?

Qubas1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie w pc są inne chary a w pc2 inne, nie wiem, domysły. Podmień obydwa i testuj :P Nie zapomnij o backupie xD

yyy.. Backup? o co caman>? nie znam sie na tym bugu o.O

Edit@Działa mi to na daggerku ale tylko w pvp, a na moby nie;/

POMOGŁEM CI? DAJ + lub 5*

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyy.. Backup? o co caman>? nie znam sie na tym bugu o.O

Backup - kopia zapasowa plików (chodzi o pc i pc2 ...)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Mam pytanko czy z tego hacka tylko ze skillow 4x czy normalnie tez?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

PC to skille innych postaci i innych płci a PC2 tez innych nie bedzie dzialac na kazdej jak nie pobierzecie PC i PC2

PC

LINK

PC2

LINK

DAWAJ MINUSA - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby ten hack działał musisz uruchomić Metina PL przez obejście a jak to zrobić patrz instrukcja EM2. Ponieważ Metin 2 PL jest na Torrentach noi jak wykryje jakieś podejżane pliki w folderze z Metinem odrazu zacznie ściągać nowe standardowe. Dlatego trzeba uruchomić Metina przez obejście od Torrenta. Jeśli pomogłem +

CHADA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...