Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam chętnych do przerobienia mojego spawnu

Rekomendowane odpowiedzi

• sk8erace1 zmienił(a) tytuł na Szukam chętnych do przerobienia mojego spawnu
Opublikowano
9 godzin temu, Insigin napisał:

Virustotal

W tym nie ma żadnych wirusów xd to zwyczajny rakowy spawn. Poza tym że sami możecie pobrać plik przez opcję przeskanowania avastem w trakcie pobierania.

Opublikowano
7 minut temu, TheAnonim napisał:

W tym nie ma żadnych wirusów xd to zwyczajny rakowy spawn. Poza tym że sami możecie pobrać plik przez opcję przeskanowania avastem w trakcie pobierania.

Nie każdy dla ciebie musi mieć avasta. Według regulaminu (Jeśli czytałeś choć to obowiązek) to do każdego udostępnionego pliku przez ciebie musisz wstawić link skanu antywirusowego virustotal. Inaczej temat zostanie zamkniety.

Opublikowano
31 minut temu, TheAnonim napisał:

Nikt nie wie czy czegoś tam nie dodałeś, ale  w regulaminie forum  masz napisane ze przy udostępnianiu pliku/ów  musisz wstawić link skanu z antywirusa virustotal bo inaczej temat zostanie zamknięty i link usunięty.

Opublikowano
23 godziny temu, Insigin napisał:

Nikt nie wie czy czegoś tam nie dodałeś, ale  w regulaminie forum  masz napisane ze przy udostępnianiu pliku/ów  musisz wstawić link skanu z antywirusa virustotal bo inaczej temat zostanie zamknięty i link usunięty.

Nie ukrywam że nie czytam regulaminów jak prawdopodobnie większość aleee jako haker od siedmiu boleści powiedz mi co mam zrobić żeby mi posta nie usunęli. Jest ta strona Virustotal i co mam ss'a tutaj wrzucić że jest link ok?

Opublikowano
Przed chwilą, TheAnonim napisał:

Nie ukrywam że nie czytam regulaminów jak prawdopodobnie większość aleee jako haker od siedmiu boleści powiedz mi co mam zrobić żeby mi posta nie usunęli. Jest ta strona Virustotal i co mam ss'a tutaj wrzucić że jest link ok?

haker od siedmiu boleści 😄 , wchodzisz na stronę Virustotal dodajesz folder do skanowania, jak się skończy skanowanie kopiujesz link i edytujesz temat i dodajesz link ze skanem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...